grzegorzyk Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zrobi sobie szpachlę z żywicy + "Proszek metalu CYNA wypełniacz do żywic" i sobie możecie sprawdzać Nie zapomnij ,że jeszcze musi pomalować pod czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dokładnie, przyczyną był padnięty regulator napięcia Wszystko wskazuje na alternator, a raczej regulator napięcia, kończą się już w nim szczotki - prawdopodobnie. Może być też problem z masą na silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Czołem koledzy potrzeba zmusza mnie do odkopania tematu, potrzebuję mechanicznej rady-porady.Mam do wymiany dwie piasty i jak to w życiu bywa chciał bym złapać za ogon dwie sroki - możliwie tanio a solidnie.Moglibyście polecić jakąś w miarę solidną firmę produkującą łożyska/piasty w rozsądnej cenie? A.B.S., Kamoka, IJS Group, BTA, CS, MaxGear? Wiem, że dobre ale niestety już droższe są SKF czy FAG, potrzebuję czegoś tańszego żeby wyrobić z budżetem.Z góry dziękuję za wasze opinie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Omijaj szerokim łukiem max gear. Nie wiem czy są łożyska z piastą firmy Ina, ale łożyska tej firmy są bardzo ok i cenowo przystępne Edytowane 28 Marca 2018 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 SWAG,Febi(czasami pakują oryginał ze zeszlifowannym logo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 O maxgearah naczytałem się na forach tyle, że faktycznie włos się na głowie jeży. Jestem coraz bliżej firmy A.B.S. Holendrzy, z tego co czytam na rynku zachodnim dość znani i solidni a cena zadowalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Możesz,jeśli masz możliwość,sprawdzić Rouville.Jest to pakowacz i czasem okazuje się że wkładają dobrej jakości części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Zamówiłem na portalu autodoc, pozostaje się tylko modlić żeby niczego nie schrzanili bo opinie mają mocno mieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Orientuje się ktoś jakie powinno być napięcie na wyjściu z modułu PDC Toyoty?System Toyota Park Aid 400. Po wrzuceniu wstecznego piszczy cały czas. Nawet gdy wszystkie czujniki wypięte są z modułu....Czyżby centralka padła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 ... nowości i gadżety , zaczyna się elektronika przez wielkie "E". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Czujniki parkowania to przecież żadna nowość :-))) Moduł rozebrałem i wszystko na płytce wygląda ok... Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi