MaSsAcReR Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 WitamSpinninguje od kilku lat jednak w tym roku chcialbym zaczac przygode z jerkami. Jaki zestaw polecicie na poczatek do jerkowania? (sciagnalem wasze propozycje w excelu jednak sa tam tylko nic nie mowiace nazwy).Zamierzam lapac glownie z pontonu takze kij raczej krotkicw jaki mnie interesuje to cos w przedzialach 20-80 Z gory dziekuje za propozycje.PS moze byc troche lepszy sprzet uzywany wazne zeby zmiescic sie w 500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Spec castingowy ze mnie żaden, bo łowię w ten sposób krótko, jednak polecę coś, co mi na początek polecono- posłuchałem i nie żałuję Kijek to Rozemeijer Qualifier Gentle Jerk(ja mam 1,9m w dwuskładzie-można w jednym kawałku jak ktoś woli) o cw 30-60g i do tego niskoprofilowa Daiwa Procaster Rojo 100HL( Mekamil teraz jeszcze sprzedaje nówkę za dobre pieniądze). Zestaw wygodny, super leży w ręce, pozwala miotać sporą gamę wabików(u mnie leciał nawet Slider 6s , aż po Jacka 18S ).A i cenowo myślę, że się zmieścisz... PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSsAcReR Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzieki wielkie Irokez Jednaki nigdzie nie moge znalezc tego kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSsAcReR Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 aco myslicie o kiju dragon millenium fatso jerk 1.95 25-60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Mój kolega używa i jest zachwycony jak za tą cenę. Ja mam wersję do 120g i też nie zamieniłbym na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mebone Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14260&am p;start=0& polecam jednego z tych multikow badz inna c3 w rozmairze 4601 badz 5501 i do tego kij millenium:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi