Bootleg Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Witam, czy ktoś z forumowiczów był/bywał nad tym jeziorem? Woda w okręgu toruskim, ale bliżej powiatu iławskiego. Kiedyś słyszałem, że to dość dobra woda sandaczowa, ale było to już sporo temu? Wszelkie info mile widziane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Podpytam i ja o to jeziorko. Wybieram się nad tą wodę pod koniec lipca. Pytanie moje brzmi, czy na spinning można coś połowić, okoń, wzdręga ewentualnie szczupaczki? Czy lepiej z góry ustawić się na lekki spławiczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Tak się składa, że coś tam wiem. Wolę na telefon, odezwijcie się na priv z numerem telefonu to zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia elllo Czesc wszystkim Potrzebuję info czy ktoś był ostatnio na tej wodzie czy warto jechać powedkować Wyznaję zasadę CR więc bez obawy zdjęcie i do wody Będe bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi