Skocz do zawartości
  • 0

Nowy dział ,,FILMY WĘDKARSKIE" ?

Winko

Pytanie

Ostatnio nieco zastanawiałem się przeglądając poszczególne działy i tematy nad tym aby może wydzielić ,,filmy wędkarskie" z fotografii oraz podobne do tego tematy i stworzyć z nich osobny dział? Osób na tym portalu zajmujących się kręceniem filmików nad wodą nam nie brakuje jak również zainteresowanych userów śledzących te tematy. Może do tego utworzyć kolejną grupę użytkowników, sądzę że to bardzo nowatorski pomysł tj. YOUTUBErzy czyli grono osób którzy mają już za sobą duży bagaż doświadczeń w tej dziedzinie?

Co Wy na to???

• Like 9

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chodzi mi głównie o to aby stworzyć dział w którym będzie można zaleźć wszystko od a-z. Dobrze wiesz, z własnego doświadczenia że nagrać fajny filmik w cale n ie jest tak łatwo. Tworząc nowy dział, forum będzie bardziej czytelne, w jednym miejscu wszystko na temat. mam kilka pomysłów na poszczególne tematy ale wszystko w swoim czasie. Sam zapewne ogladasz nie raz różne filmiki i dobrze wiesz że nie które to w ogóle nie powinne być publikowane jak również trafiają się nagrania z małymi błędami na które powinno się zwracać autorom uwagę bo nie raz taki mały szczegół psuje całą atmosferę filmu. Jak wspomniałem mam kilka ciekawych pomysłów  ;)

• 0

Pisalem ostatnio w temacie nowe pomysly o utworzeniu jerkbait.tv , nie bylo odzewu . :ph34r:

Gdzie? Nie czytam wszystkich wątków - nie daję rady. Natomiast ... utworzenie działu to nie wszystko. Wiele pomysłów było realizowanych a później wykorzystanie ... niestety zerowe. My musimy zapewnić nie tylko miejsce ale jeszcze obsługę tego miejsca by nie świeciło pustkami.

• 0

Otóż to @remku. Stworzyć dział to jeszcze nie wszystko. Może nie należę do userów z najdłuższym stażem na tym portalu ale co nieco już widziałem. Mi nie chodzi o to aby utworzyć dział tylko i wyłącznie dla tych co kręcą nad wodą ale przede wszystkim dla tych którzy chcieli by przy okazji wędkowania nad wodą spróbować swoich sił w tej dziedzinie. Powiedzmy sobie szczerze że kamerka przyzwoitej jakości nie jest dużo droższa od kołowrotka ze średniej półki, więc dlaczego by nie spróbować? Takie nagrania są moim zdaniem o wiele lepszą pamiątką z nad wody niż nie raz zdjęcia. 

Chodzi mi głównie o promowanie idei amatorskiego kręcenia filmików nad wodą.

• Like 1

• 0

Winko, mnie to szczególnie obecnie interesuje bo właśnie zamierzam trochę więcej pokręcić materiału video. Dlatego uważam że pomysł jest wyśmienity. Natomiast zawsze zastanawiam się kto będzie odpowiedzialny za utrzymanie tego działu, kto będzie generował tematy, itd.

• 0

Tak jak już wcześniej wspominałem na tym portalu jest kilku użytkowników którzy mają na prawdę fajne kanały na YT i znają się na rzeczy. Myślę że znajda się chętne i odpowiedzialne osoby które które pomogą  ;)

Chciałbym w to wierzyć. Widzisz, Ty masz takie podejście by się dzielić wiedzą, ja też .... dlatego działa ten portal ... pytanie na ile inni będą chcieli.

• 0

Chciałbym w to wierzyć. Widzisz, Ty masz takie podejście by się dzielić wiedzą, ja też .... dlatego działa ten portal ... pytanie na ile inni będą chcieli.

Na to pytanie odpowiedź jest tak samo trudna jak i prosta - nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz. Wyjdzie w praniu  :D

• 0

http://jerkbait.pl/topic/32903-nowe-pomys%C5%82y/page-25

Gdzie? Nie czytam wszystkich wątków - nie daję rady. Natomiast ... utworzenie działu to nie wszystko. Wiele pomysłów było realizowanych a później wykorzystanie ... niestety zerowe. My musimy zapewnić nie tylko miejsce ale jeszcze obsługę tego miejsca by nie świeciło pustkami.

• 0

Filmiki z nad wody , nie koniecznie zwieńczone wspaniałym okazem ryby , to dobry pomysł . W ten sposób możemy pokazać inne oblicze wędkarstwa czy wypoczynku osobistego lub rodzinnego . Gorąco zachęcam do takiej inicjatywy . Czy jednak potrafimy użyć chociażby swojego nowoczesnego telefonu do nakręcenia takiego reportażu ? Selfi też robimy w dobrej rozdzielczości .

• Like 2

• 0

Tomku, daj chwilę Remkowi, teraz ma na głowie szkołę kręcenia much i Rybomanię. Przypomnij się kolejny raz w przyszłym tygodniu, temat jest wart swojego miejsca na portalu.   :)

Tomek ależ Ty wyrywny.

Na spokojnie, jest wiele do zrobienia aby powstał nowy wydzielony dział , tak jak rozmawialiśmy powoli kiedyś i to się pewnie uprawomocni :) , po drodze mamy jeszcze wiele tematów do ogarnięcia.