1ns4n1ty Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 powoli przymierzam sie do zakupu wedki do polowu szczpaka glownie z brzegu, przynety to glownie gumy 3"+10g do 4"+20g a szczuple to glownie takie +/- 5kg al;e pod 10kg tez sie trafiaja. lowiska praktycznie bezzaczepowe w oko wpadla mi XZOGA MASTERY S83m2rozwazam tez zamowienie wedki na blanku talon vi+ 79MHF2( jaki bylby orientacyjny koszt?) jakies inne propozycje ? budzet to okolo 150-200£, preferowana dlugosc to okolo 2.4, preferuje wedki raczej glebiej pracujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Mam XZOGA MAESTRY ELITE ME- S83 myślę, że spokojnie ogarnie temat. Ja swoja kupowałem z zamiarem łowienia szczupłych na woblery i żelastwo, lecz jest to w miarę uniwersalny kij i pod gumą też będzie dobrze się sprawował. Pod rybą fajnie pracuje, dobrze trzyma rybę i jest czuły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Jezeli mieszkasz w gb zobacz kije z seri skyroad major crafta - fajne kije pracujące środkiem Edytowane 3 Października 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ze skyroad problem to dlugosc chce troche krotsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi