godski Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 W Polsce tylko BRC.Nie wiem czy Dragon też nie ma ich w ofercie. https://sklep.brc.com.pl/pl/c/Zaciski%2C-tuleje/102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 W Polsce tylko BRC.Nie wiem czy Dragon też nie ma ich w ofercie. https://sklep.brc.com.pl/pl/c/Zaciski%2C-tuleje/102Trzeba czytać uważnie co tam piszą a piszą czasami tak: UWAGA! tulejki pakowane są z dużych opakowań zbiorczych w małe woreczki strunowe, nie posiadają opakowań jak na zdjęciu Jakoś zaa wielką wodą sprzedają w małych i orginalnych paczkach a u nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Trzeba czytać uważnie co tam piszą a piszą czasami tak: UWAGA! tulejki pakowane są z dużych opakowań zbiorczych w małe woreczki strunowe, nie posiadają opakowań jak na zdjęciu Jakoś zaa wielką wodą sprzedają w małych i orginalnych paczkach a u nas ? Kiedyś od nich brałem i było OK, porównam do tych co mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 selk ja mam taką do 6 mm taka mi podpasował dobrze zaciska cienki rurki .Nie wiem o co chodzi z zagniataniem dwóch rurek .Do większych mam szczękową kupiłem w elektrycznym sklepie do 16 mm .Mam też Cormorana dedykowaną do zagniatania , zagniata na płasko .Poszukuję dobrej sprawdzonej linki na przypony 6 ,8 i 12 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Kiedyś od nich brałem i było OK, porównam do tych co mam.Doszły, pakowane w strunówki ale identyczne jak oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Witajcie. Czy coś się zmieniło w dziedzinie zaciskania tulejek ??? Tak, jestem gadżeciarzem i szukam dobrej zaciskarki do podwójnych tulejek na regeneratorze 1,05. Polecicie coś czy w zupełności wystarczą klasyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 ja fluorocarbon zawsze wiążę - zaciskanie tylko osłabia go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi