Wczoraj rozmawiałem z moim nauczycielem ang. ponownie na tematy ... wiadome On wspomniał mi o świetnym jeziorze Pontoosuc Lake, MA, w którym łowione są wielkie musky. Nie ma w tym nieczego szczególnego oprócz jednego szczegółu, który dla mnie był czymś zupełnie nowym. Podobno we wspomnianym jeziorze jest bardzo bogata roślinność podwodna, tak bogata, że amerykanom zaczęła przeszkadzać. I co? Kilka razy w ciągu roku wypływa na to jezioro maszyna - kosiarka, ktora kosi roślinność podwodną niczym tradycyjna trawniki. Tym samym robi ona długie na kilkaset metrów korytarze, w których amerykanie trollują osiągając fantastyczne wyniki!
Pytanie
admin
Wczoraj rozmawiałem z moim nauczycielem ang. ponownie na tematy ... wiadome
On wspomniał mi o świetnym jeziorze Pontoosuc Lake, MA, w którym łowione są wielkie musky. Nie ma w tym nieczego szczególnego oprócz jednego szczegółu, który dla mnie był czymś zupełnie nowym. Podobno we wspomnianym jeziorze jest bardzo bogata roślinność podwodna, tak bogata, że amerykanom zaczęła przeszkadzać. I co? Kilka razy w ciągu roku wypływa na to jezioro maszyna - kosiarka, ktora kosi roślinność podwodną niczym tradycyjna trawniki. Tym samym robi ona długie na kilkaset metrów korytarze, w których amerykanie trollują osiągając fantastyczne wyniki!
Opppsss ... nieźle, nieźle ...
Pozdrawiam
Remek
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi