Spinnigista Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Inny wymiar wędkarstwa - świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Daniel ze swoją ,, sandrunią" byłby tam w siódmym niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Mnie to technicznie zaczęło interesować jak to zrobił. Live stream z GoPro? Widząc ile miał ekranów na tym pokazie to bez komputera pewnie nie byłoby takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) LIVE ! Edytowane 11 Października 2015 przez Spinnigista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jestem ciekawy jak robią transmisję. Ktoś może wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ale mam komentarz ... mało aktywnie łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) ale mam komentarz ... mało aktywnie łowią Podpytaj Marka Malmana on kiedyś nagrywał live z karpiowych zasiadek. Edytowane 11 Października 2015 przez Spinnigista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Kolejny LIVE 25.10.15r godz. 12:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi