coma Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Kuuuurde! Ale dobrze, że w Warszawie jest ten sklep nie w Krakowie Zbankrutowałbym a żona by się ze mną rozwiodła 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Chcesz zacytować tą znaną piosenkę?..."nie przenoście wędkarskiego do Krakowa"?! Edytowane 4 Października 2015 przez BOB1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Szału na ceny Ryobi nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Było napomknięte o sprzęcie muchowym, może kilka fotek o fly fishingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 @Eltonsprzętu muchowego wiele nie widziałem - kilka kołowrotków muchowych (trudno mi ocenić jakiej klasy), trochę linek - to pamiętam. Ale możliwe że po prostu nie zwróciłem uwagi jako osoba nie łowiąca na muchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Tak jak Friko napisał z tą muchą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ilość i jakość przynęt powala na kolana , żeby jeszcze na zeszyt dawali.Jeśli rybostan naszych wód będzie się w dalszym ciągu tak degradował , to taki symulator za dziesięć lat, będzie podstawowym narzędziem każdego wędkarza. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Lubię to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Szału na ceny Ryobi nie ma...Należy pamiętać o jednym. Sklep stacjonarny kosztuje. Wedle relacji chłopaków wybór szykuje się PRZEOLBRZYMI. Towaru za darmo ani w komis nie dostają i płacić trzeba prawie od razu. Prosta zależność. Im większy wybór "od ręki" tym niestety ceny wyższe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jeśli ceny będą niewiele wyższe od najtańszych ofert w necie to wróżę powodzenie. 10% na przykład. Wolę kupić przykładowo Biomastera w stacjonarnym sklepie za 770 niż ściągać go np. z Niemiec za 700. Można pokręcić i wybrać egzemplarz. Gwarancja.To samo dotyczy odzieży, wędek , przynęt i wszystkich innych dóbr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jeśli ceny będą niewiele wyższe od najtańszych ofert w necie to wróżę powodzenie. 10% na przykład. Wolę kupić przykładowo Biomastera w stacjonarnym sklepie za 770 niż ściągać go np. z Niemiec za 700. Można pokręcić i wybrać egzemplarz. Gwarancja.To samo dotyczy odzieży, wędek , przynęt i wszystkich innych dóbr.To jest największa sieć sklepów wędkarskich na wschód od edenu.Pomyśl ile mają upustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nie wiem jak to wygląda w innych sklepach ale wzięliśmy do ręki paczkę Kaitechów i na naklejce było 25pln. Porównajcie do innych ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 10% rabatu to każdy ma w zaprzyjaźnionym sklepie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Sporo przynęt takie bardziej na bassy, ciekawy gdzie toto w Polsce żyje ? Zaopatrzenie imponujące, nie chcę im źle wróżyć ale otwierają w momencie prawie zakończenia sezonu. Z tego co słyszę to od listopada do lutego w zasadzie totalny zastój w sklepach i hurtowaniach wędkarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 To akurat kwestia strategii. Z jednej strony jest końcówka sezonu. Z drugiej czas na łażenie po sklepach. A do tego akurat w zimę ludzie się dowiedzą, odwiedzą sklep, pooglądają żeby od początku następnego sezonu być gotowym na zakupy.... Mając taki budżet jak oni, te 4-5 miesięcy mogą sobie spokojnie przeczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Panowie to kiedy otwarcie sklepu? Powyżej piszecie 9.11 poniżej 9 października...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 9.10 W artykule źle wpisałem - poprawię jak będę przy komputerze. W ten piątek otwierają czyli 9.10.2015 o godz 11.00. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 chciałem zapytać o rabat czy nie będzie przedłużony do poniedziałku 12,10? w weekend będzie pełno ludzi, a na spokojnie w poniedziałek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mam blisko , za blisko. Bylem juz w polowie sierpnia,przedluzaja niemilosiernie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 O ile z powodu asortymentu przynęt klaskałem uszami, o tyle wybór wędek i kołowrotków nie zrobił na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia. Jedno co mnie cieszy to możliwość "wymacania" Megabassów. Za to duży +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 9.10W artykule źle wpisałem - poprawię jak będę przy komputerze. W ten piątek otwierają czyli 9.10.2015 o godz 11.00.Uffff ... to całe szczęście bo już wpisałem w pracy, służbowe wyjście na sesję naukową 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Już poprawione 9.10.2015, godz. 11.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 WITAM Można dostać oczopląsów.Wymiotą trochę konkurencji w Wa-wie.Jak będą mieli sklep internetowy to masakra.Cena np.plecionki zaskakująco niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Sprawdzone ... Duo sporo na stanie W każdym razie na teraz przed otwarciem sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No i znowu kolorowy zawrót głowy...Miałem jechać w piątek, ale nie dostałem urlopu, więc w sobotę dostanę najpierw oczopląsu, a potem zawału... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi