Skocz do zawartości

Polecam nie polecam

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

A mozesz wstawic zdjecie z roznica miedzy tymi nieskladowymi a skladowymi czerubaczkami? :)

Podejrzewam, że składowe mają wyciągany drucik a nieskładowe wtopiony na stałe.

Tutaj kolega chyba ma oba typy: http://jerkbait.pl/topic/61032-smikro-jaskolkijaskolkiglowki-trojkatnegumy-drop-shotgumy-keitech-easy-shinerczeburaszkiglowki-jigowelurebuilding/

Edytowane przez coma
  • Like 1

Podejrzewam, że składowe mają wyciągany drucik a nieskładowe wtopiony na stałe.

Tutaj kolega chyba ma oba typy: http://jerkbait.pl/topic/61032-smikro-jaskolkijaskolkiglowki-trojkatnegumy-drop-shotgumy-keitech-easy-shinerczeburaszkiglowki-jigowelurebuilding/

hehehe dzieki :) Teraz juz wiem o co chodzi :)

Nie polecam ryobi zauber. Po 3 sezonach ciężkiej pracy, główki nawet 35 gr w silnym nurcie, masa ryb i zaczepow, bez szczypania tylko ostra jazda, chodzi nadal płynnie i lekko. Człowiek by zmienił bo się znudził, a tu nie ma na co :) Za tysiaka może być płacz i zgrzytanie zębów, powyżej też loteria. Na najlepszy towar mnie nie stać, a jak będzie mnie stać to też będę się bał że się zawiode. Są jeszcze mocarne ciężkie stuki puki robiace brody, chyba że się pół centa nie dowinie. Podsumowując nie polecam zaubera bo po jakimś czasie się nudzi. Tak na serio polecam.

• Like 15

Polecam wodery Grensho. Do nabycia w wielu sklepach BHP, w tym internetowych. Cena coś koło 65 zł. Trwałe, nie tak ciężkie jak Stomilowskie czarnuchy, dobrze wykonane. Ja miałem już dość bycia robionym w ch...... i płacenia 2-3 razy tyle za to, że coś jest rzekomo dla wędkarzy.

Polecam tani,nieprestiżowy kołowrotek kojarzący się z tandetą,mianowicie Jaxon ZX Machine,mam wielkość 300 i kręci jak zły,wkurza jedynie szumiąca od czasu do czasu rolka i niezbyt dobrze przemyślane pokrętło hamulca szpuli,trzeba uważać,żeby krzywo nie nakręcić i nie zerwać gwintu.

Edytowane przez CM Punk
  • Like 1

Nie polecam osobiście spodniobutow firmy Lemigo model 987 i 997. Notoryczne reklamacje . Firma rzadko kiedy uznaje reklamacje. Albo co gorsza... Często stwierdzając wadę na dopiero co zakupione buty nakleja ot tak sobie łatkę i mamy rzekomo dalej produkt 100% wartości... Ja i kilku moich znajomych już do tej marki nie wrocimy. Zresztą w uczciwych sklepach wędkarskich sprzedawcy tez potwierdzają problemy z firma z Grudziądza...

Polecam plecionki HM8X Dragona do sandaczowania, za intensywne użytkowanie i brak powodów do wymiany; nie polecam tańszych plecionek tego importera.

Okońowe główki v-point, za prosty montaż gum i wyważenie.

Obrotówki Mytol, za łowność, prostotę i pracę.

Człowiek całe życie się uczy a i tak umiera głupi :-)

To tak a propos, że polecenia i nie polecenia są procesem ciągłym.

Pozdrawiam

Sławek

Milupa miał w 100 % racje  jest to szajs  w pełni tego słowa znaczeniu  (Polecam przypony z firmy HM TITANIUM LEADER z aledrogo 9,50 pln+ przesyłka, mocne ,wykonanie na 5+ )  Nie miałem z nimi problemu do dziś 3 szt puściły przy agrafce . Polak mądry po stracie 150 pln w wodzie zastało  :lol:  :lol:  

• Like 1