Skob.el Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Potwierdzam post kolegi wyżej. Mnie też spotkała przykra niespodzianka z tymi HMami.tandeta... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bierac Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Polecam główki Musaga na hakach Sasame . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczko Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 A ja polecam niezdecydowanym plecionkę p-line od kolegi z forum.Miałem dylemat gdyż głownie łowię na PP jednak w końcu się skusiłem na czterosplotową i nie żałuję.Jak dla mnie bardzo podobna do PP, i jeśli miałbym od kogoś wskazówki i porównanie własnie z PP juz dawno bym ją nabył, bo jednak troszkę tańszaPozdrawiam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nie polecam czeburaszek bo nie ma frajdy z łowienia,często przy podbiciu rybka już jest zapięta.Zasysa przynętę z dna nie ma emocji podczas brania. Hehe no na prawdę super powód żeby ich nie polecać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nie polecam czeburaszek bo nie ma frajdy z łowienia,często przy podbiciu rybka już jest zapięta.Zasysa przynętę z dna nie ma emocji podczas brania. Sorki ale nie mogłem się powstrzymać;" bogdansb nie gadaj głupot , bo się ośmieszasz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Sorki ale nie mogłem się powstrzymać;" bogdansb nie gadaj głupot , bo się ośmieszasz "Proponuję jeszcze raz przeczytać .A jeśli nie załapiesz to pytaj czego nie rozumiesz.Może faktycznie się ośmieszyłem jeśli tak to czym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Kolego, może i ja czegoś nie rozumiem ale na czeburaszki łapie się super , a potrafią czasem zaprezentować przynętę więcej i lepiej , niż typowa główka. Nie piszę , żebyś się na mnie obrażał. Jestem od tego daleki , chyba że nie skumałem Twojego żartu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Daleki jestem od obrażania się .CHodziło mi o to że jest to metoda skuteczna często ryba sama się zacina ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Daleki jestem od obrażania się .CHodziło mi o to że jest to metoda skuteczna często ryba sama się zacina ;DSorki, potwierdzam i jak widzisz , zabrzmiało to dwojako, mimo że staram się czytać ze zrozumieniem.... .Boguś.... Szacun i dalej jesteśmy kolegami ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolMart Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Polecam częste wypady nad wodę . - Tak się łowi ryby .Nie polecam siedzenie przed kompem.- Tak się ryby nie złapie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4kristo Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Historia z zeszłego weekendu.Zbrojenie wędki, zakładam nowy wolfram "10kg" firmy Stan-mar - u mnie w okolicy dość popularny produkt w sklepach. Płyniemy na miejscówkę, drugi rzut, branie, zacięcie i ... luz. Zwijam zestaw - został tylko krętlik po przyponie. Zdarzyło mi się to po raz pierwszy, ale od dziś dwa razy zastanowię się, czy warto ponownie założyć wolfram tej marki. Wizja utraty ryby i przynęty w taki głupi sposób odstrasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Historia z zeszłego weekendu.Zbrojenie wędki, zakładam nowy wolfram "10kg" firmy Stan-mar - u mnie w okolicy dość popularny produkt w sklepach. Płyniemy na miejscówkę, drugi rzut, branie, zacięcie i ... luz. Zwijam zestaw - został tylko krętlik po przyponie. Zdarzyło mi się to po raz pierwszy, ale od dziś dwa razy zastanowię się, czy warto ponownie założyć wolfram tej marki. Wizja utraty ryby i przynęty w taki głupi sposób odstrasza... Ja mam inne zdanie na temat tych przyponów. Używam tych na 2czy 2,5kg jak i tych na 10kg w różnych długościach i póki co, uważam, że są to jedne z lepszych. Wyrywałem na nich juz rózne rzeczy z wody, krzaki, kołki inne i nic się z nimi nie dzieje. Po kilkunastu twardych zaczepach strochę sie skręcaja, ale co do wyttrzymałości nie mam żadnych zastrzeżeń, więc chyba źle trafiłeś. Wg mnie i moich znajomych, którzy też ich używają, stalki te są naprawdę godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4kristo Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Najwyraźniej źle trafiłem. Dlatego pisałem, że zdarzyło mi się to po raz pierwszy, bo do tej pory problemów z nimi nie miałem i też uważałem je za pewne. Powiedzmy, że raz mogło się zdarzyć... Szkoda tylko, że na rybie - bo i ryby żal, i przynęty szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zawsze się może zdarzyć, wszystko i wszystkim... Zgadzam się, że rybki żal, ale niestety, życie... oby więcej coś takiego nie miało miejsca.Ale Ja i znajomi póki co, dalej ich używamy i uważamy za pewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Także używam przyponów stan-mar i nie mam im nic do zarzucenia. Dobra jakość za niewygórowaną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Co do Stan-Mar'a to wolframy są bardzo fajne, natomiast stalki bardzo często pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Sorki ale nie mogłem się powstrzymać;" bogdansb nie gadaj głupot , bo się ośmieszasz " Przecież na pierwszy rzut oka widać że to żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1983 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A ja polecam niezdecydowanym plecionkę p-line od kolegi z forum.Miałem dylemat gdyż głownie łowię na PP jednak w końcu się skusiłem na czterosplotową i nie żałuję.Jak dla mnie bardzo podobna do PP, i jeśli miałbym od kogoś wskazówki i porównanie własnie z PP juz dawno bym ją nabył, bo jednak troszkę tańszaPozdrawiam i polecamPopieram zdanie kolegi w 100%,jak i w 101% polecam nowszą,8-splotową. P-Line wyparła u mnie wszystkie inne. Nawinięta na wszyskie moje młynki,oprócz okoniówki. Tam z racji "średnicy" mam Techron'a Olive,na której też się nie zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 ja osobiście przetestowałem i polecam produkty ; Pontoon21 - obrotówki, jedyna wada; to kolor może się schodzić, po za tym nie widzę wad i szczupłe równieżPontoon21 Cabalista - praca, kotwice Owner, jakość wykonania - WIELKI PLUSPontoon21 Greedy Guts - jw., tylko kotwice nie są wzmacniane,ale i tak wytrzymałe i ostre, ostatnio killer szczupakowy Są to przynęty, które potwierdziły nieraz swoją skuteczność na moich zaklętych rewirach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Myślę ze po około 2-3h trzeba przegladać stan wolframu.Tak około 5-8cm od agrafki lubi się strzepic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie polecam spinningu Savage Gear Parabellum 10-32g. Wedka nie nadaje sie do niczego. Lekkich przynet nie czuc wogole, takimi okolo 15-20g rzuca sie okropnie, niecelnie, kolo 30g to porazka zupelna. Kij ladny wizualnie, lekki ale bez sensu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Przestrzegam, przed rurkami zaciskowymi firmy SPRO. Nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyquariat Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie polecam Shimano Catana CX270 10-30g. Po pierwsze pod matą z korka pianka, ale nie spodziewałem się niczego innego po wędce za 170 zł.Po drugie tuż po upływie gwarancji puścił klej na blanku w części uchwytu i wędka zaczęła trzeszczeć pod palcem - szczególnie jak jest ciepło.Po trzecie klej puścił również w części korka przed uchwytem w skutek czego można nim tak poruszać, że część z korkiem można odciągąc od osi o około 0,5 cm w stosunku do uchwytu.Nie jest to jednorazowa sprawa - znajomy miał identyczny problem w takim samym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Nie polecam Shimano Catana CX270 10-30g. Po pierwsze pod matą z korka pianka, ale nie spodziewałem się niczego innego po wędce za 170 zł.Po drugie tuż po upływie gwarancji puścił klej na blanku w części uchwytu i wędka zaczęła trzeszczeć pod palcem - szczególnie jak jest ciepło.Po trzecie klej puścił również w części korka przed uchwytem w skutek czego można nim tak poruszać, że część z korkiem można odciągąc od osi o około 0,5 cm w stosunku do uchwytu.Nie jest to jednorazowa sprawa - znajomy miał identyczny problem w takim samym modelu. No prosze, a w starej wesji tej Catany bylo kleju tyle ze mozna by z piec nastepnych wedek obskoczyc. Korek tez byl pelny, a nie okladzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ekonomia Panie,ekonomia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi