Rheinangler Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jeśli się ktoś chętny na forum znajdzie z okolic Skarżyska do odwiedzin Pana Tomasza to chętnie sfinansuję paliwo.To będzie ostatni łagodny krok w celu wyjaśnienia sytuacji. Nie mam już ochoty ani cierpliwości na dalsze szukanie i wypytywanie, tym bardziej, że jestem już po rozmowie z pewnym miłym jegomościem władającym podobnie kwiecistą polszczyzną co Pan Tomasz, który chętnie przyjmie zlecenie na odbiór moich kołowrotków i gwarantuje skuteczność a do tego przeniesienie kosztów swojej usługi na Pana Tomasza. PSWczoraj dostałem priva w którym autor twierdzi iż jego kolega czeka na swój młynek od Zorro już 5 lat Nie potrafię powiedzieć czy to prawda czy nie, ale brzmi to coraz bardziej prawdopodobnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 A Zorro nie jest czasem z Warszawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) A Zorro nie jest czasem z Warszawy?Z tego co pamiętam to pan Tomasz jest ze Skarżyska Kamienna Edytowane 17 Października 2015 przez DarekM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Czasem tak bywa , ze osoba, ktora wydaje sie byc sympatyczna w pewnym momencie przestaje odpowiadac na wiadomosci.Co zrobic? Omijac szerokim lukiem, swiat jest pelen takich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Mam tylko nadzieję , że to nie w ten sposób obecnie powstają najsłynniejsze kolekcje najpiękniejszych kołowrotków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nie rozumiem jednej rzeczy, skoro Żona Zorra odbiera telefony, to nie można ustalić co sie z nim dzieje? Druga sprawa, to ze Zorry jest bardzo znany na forum. Cieżko mi uwierzyć, ze nikt go nie zna w "realu", nie wie gdzie mieszka, nie odwiedza go i nie łowi razem z nim ryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Sympatyczna żona Pana Tomasza przestała odbierać telefony już w sierpniu.Adres pana Tomasza jest znany każdemu kto wysyłał do niego młynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 jak zaczeły się problemy z "x-rods" również przez kilka miesięcy miał prężnych obrońców na tym forum a zaliczki na wędki dalej brał , a jak się skończyło- chyba pamiętamy? -zakręt życiowy tak to się teraz nazywa .Gdyby od razu poszło ostrzeżenie uchroniło by wiele osób od niepotrzebnych nerwówek i strat. Oby w tym przypadku dobrze się skończyło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dlatego zamiast wypisywac farmazony wszelakiego typu, dokonajmy odwiedzin. Kod pocztowy zaczyna sie bodajze od 26... Rheinangler moze potwierdzic. Prosze i zaklinam, niech dobra dusza z tych okolic tam pojedzie i ustali, co sie stalo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Obyście odzyskali swój sprzęt bo im dalej w las tym gorzej to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Zwykla sprawa, smierc...moze sie zdarzyc? Moze, kazdemu byc moze. I co wtedy? Bedzie glupio, ze w obliczu tajemnicy bylo sie przyziemnym. Dlatego tak istotne jest zweryfikowanie sytuacji na zywo. Jezeli bedzie trzeba, ruszy sie i sad, i policje, bedzie publiczna laznia i ostracyzm. Ale nie teraz! Ktory z Kolegow zrobi dobry uczynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Idź na policję. Ja bym tak zrobił, a nie zajmował sobie czas, tracił nerwy i jeszcze nie miał czym łowić ; ) Opowiedz wszystko. Jak koleś leci w kulki dostanie po łapach, jak mu się coś stało, przeprosisz i wytłumaczysz sytuację. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talon Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 WitamMój kołowrotek miał być wysłany coś chyba na początku roku.Nie naciskałem bardzo,znając podejście Pana Tomasz.Ale tak jak koledzy pisali w pewnym momencie kontakt się urwał.Udało mi się kilkakrotnie porozmawiać z małżonką kol.Zorro.Obecni bez kontaktu.Pana Tomasza znam tylko z rozmów telefonicznych.Na mnie zrobił bardzo pozytywne wrażenie.Jestem żywo zainteresowany rozwiązaniem problemu.Pan Tomasz zdaje się że był -jest zawodowym żołnierzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Widziałeś zawodowego żołnierza co ma długie włosy? .Kolego żona Tomasza na pewno a allegro nie kupuje sobie nożyc do blachy! chyba że dawno nie robiła depilacji 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talon Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Widziałem.Co do drugiej części -chyba za mało wypiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A na forum jest paru kolegów ze Skarzycha i Warszawy. Jaki problem podjechać i sprawdzić o co chodzi..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Widziałeś zawodowego żołnierza co ma długie włosy? .Kolego żona Tomasza na pewno a allegro nie kupuje sobie nożyc do blachy! chyba że dawno nie robiła depilacji RAFAL.Amerykańscy super hirolsi na firma o terrorystach tak maja Edytowane 18 Października 2015 przez fifek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 O kurna.... Skrzynki pocztowe "pozapychane", telefon dwa razy grubszy... Gwardia Narodowa, Formoza, Rutkowski i pies Cywil postawieni w stan gotowości... Żeby tak sobie zwykły, drobny oszust nie mógł niezauważenie się zgubić...? Się narobiło... Ale tak poważniej. W tym miejscu WSZYSTKICH OSZUKANYCH-oczekujących oficjalnie i serdecznie przepraszam. Od środy jestem już "cudem odnaleziony", oficjalnie siedzę w domu, absolutnie już zdrowy na umyśle, reszta, a szczególnie ręce, też zdrowe jak konie.A tu pełna lista "co i komu", bo może kto zapomniał alboco...: 1. Pan Arek - dwa czarne jak murzyńska noc turki plus korba i duperelki2. Pan Tymoff - już nie "złamany na śmierć" kabłąk do kanciaka3. Pan Piotruś Novis - Alicja 30004. Pan Talon - poskładana do kupy gamówka5. Pan Paweł Psd - turek-X6. I na koniec Caldia i Sol jadą do Torunia i pozamiatane... Absolutnie rozumiem Panów złość, zniecierpliwienie i niepokój o dobytek. I jeszcze raz pokornie proszę o wybaczenie. Troszkę (ale to już zupełnie na marginesie) mnie tylko kujnęło, że pomyśleliście, iż mógłbym sobie za te zabawki urządzić dostatnie dożywocie na Bahamach. A kiedyś ludzie mówili, że prędzej Zorro "od gęby se odejmie" niż choćby pomyśli o cudzym... :lol: 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 dla mnie to i tak jakas masakra trzymac kręćki kilka miesiecy, lat.... bez odzewu... dopiero jak o policji zaczeli pisac ,"naprawiacz" sie odezwał w dobrym humorze,ze niby nic sie nie stało...ja jakbym wysłał i tyle czekal to juz nawet nie chciałbym z takim panem rozmawiac... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Widziałeś zawodowego żołnierza co ma długie włosy? .Rambo! 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Rambo!Rezerwista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Panie Tomaszu , nie ma sprawy - 'czekamypozdrawiam bogdan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Tomaszu,Z całym szacunkiem, ale jak dla mnie to mimo wszystko trochę mało się tu pojawiło tytułem wyjaśnienia...nie żeby się od razu kajać, ale krótkie poważne wyjaśnienie by się przydało.Opinię sobie zszargać łatwo, wtedy nawet osobista sympatia, jaką niewątpliwie wiele osób cię obdarza może się okazać niewystarczająca.Taka jest moja opinia... 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kamien z serca, nie ma potrzeby organizowania skladki na wieniec ???? Panie Tomaszu, z calym szacunkiem, zgadzam sie z przedmowcami - nalezy sie krotkie wyjasnienie. Bez tych kilku slow pozostanie niestety niedosyt i niesmak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kamien z serca, nie ma potrzeby organizowania skladki na wieniec Panie Tomaszu, z calym szacunkiem, zgadzam sie z przedmowcami - nalezy sie krotkie wyjasnienie. Bez tych kilku slow pozostanie niestety niedosyt i niesmak.A po co wszystkim się tłumaczyć? Jeżeli będzie uważał to za stosowne napisze bezpośrednio zainteresowanym im PW. Nie prowadzi interesu w serwisowaniu, tylko robił to "po koleżeńsku" z tego co wiem.Masakra jakaś!!! Ku... tłumaczy się. Mam nadzieję, że Zorro napisze, że właśnie zrobił kupę. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi