Mariano Italiano Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Szukam dwóch chetnych osób do wyjazdu na Łowisko Wersminia..Chodzi oto,ze domki sa 6 osobowe wiec koszty podróży sie zmniejsza.Wyjazd z Warszawy w pt po połoudniu.Kontakt 662070913 Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Niema chetnych na wyprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Hej, A są tam jeszcze ryby? Powiem szczerze, że nie słyszałem żeby w tym roku ktoś tam połowił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Wejdźcie sobie na stronę łowiska i poczytajcie wpisy w księdze gości, można się sporo dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ryby jest tam naprawde sporo, niestety presja robi swoje i ryby są po prostu pokłute.Woda jest zbyt dobrze pilnowana żeby ktoś mógł ją wykłusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Może bym z W-wy ruszył tyłek ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Byłem w tym roku 4 razy, ale bez rewelacji. Największe szczupaki + - 70cm. Najwięcej 55-65cm Ilościowo od 4 do 9 szt na 10-12h łowienia. Za to ryby spokojnego żeru można się nałowić, są piękne liny, leszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Też się ostatnio zastanawiałem czy by do Martian na pajki nie skoczyć. Chyba bardziej z sentymentu niż dla pływających tam ryb. Tym bardziej że jesienią zawsze tam miałem słabe wyniki. Mam wrażenie że z roku na rok jest co raz gorzej pomimi regularnych zarybien i zakazu zabierania ryb. Jak widać c&r nie wszędzie się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ... Mam wrażenie że z roku na rok jest co raz gorzej pomimi regularnych zarybien i zakazu zabierania ryb. Jak widać c&r nie wszędzie się sprawdza.Ryba wielokrotnie złowiona to wymagający przeciwnik, przynajmniej wiadomo, że jest, czego nie można powiedzieć o zbiornikach gdzie nie ma wymogu C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja na 3 dni nie dam rady. Piątek wieczorem wypad a sobota niedziela na miejscu. W sumie to gdzieś pojadę. W grę wchodzi Sulejów, poj. Augustowskie lub Wersminia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Panowie, podtrzymuję tezę że wersmińskie szczupaki jesienią nie są skore do współpracy..leczą rany po całej wiośnie i lecie...to jezioro jest za małe na taką presję wędkarską jaka tam występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jesienią nikt z moich znajomych ani ja nigdy nie połowiliśmy.Zresztą wiosną było fajnie, tylko na początku istnienia tego łowiska, potem była lipa. W tej chwili jeśli tam pojadę, to tylko dla atmosfery i żeby odwiedzić Jurka, wyników się nie spodziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Z atmosferą też jest coraz gorzej. Ośrodek coraz bardziej przypomina brazylijską fawele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Zawsze można podziubać łokonie, a są tam ładne i raczej nie pokute, no chiba że w zimie.No i SUma z przyczajki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi