Skocz do zawartości

Wyjazd z W-wy na szczupaki. Drużno, Dziwiszewo, Wersminia, Żarnowiec czy.... ?

godski

Rekomendowane odpowiedzi

W weekend dziesiątego nie udało mi się nigdzie dalej wybrać. Było grane łowisko specjalne koło W-wy. Oczywiście z łódki. Słabo.

W sobotę i niedzielę pobujałem się trochę na łódce na Mazurach. Słabo. 

A w ten weekend jak mi się uda to mogę dołączyć. Łowisko specjalne 20 h koło autostrady na Poznań lub Drużno.

• Like 1

Hej podłącze się do tematu . Faktycznie na Drużnie jest problem z łodkami wiecznie zarezerwowane , ale jak sie macie jak tam wybrać to polecam mozna fajnie połowić . co do Wersmini póki co tak jak któryś z kolegów powiedział kicha same krótkie i do tego jakieś pokaleczone , przypuszczalnie duze zabierają się za te maluchy chyba nie mają już co jeść :) A jak macie łodki na kołach to ze swoją smigać :) ja latam pod poznań z krypą i mam prawie 300km w jedna strone ale za zanderki a są i to nie małe :) także co to jest 200km . Nie marudzić tylko w drogę i na wodę . Pozdrawiam 

Czas na rybki :D . Mimo niepowodzeń nie można się poddawać. Planuję wyjechać w piątek wieczorem. Powrót w niedzielę w nocy. 

Biorę pod uwagę 4 możliwości. Niestety daleko. 220-350 km od Warszawy.

1. Specjalne łowisko karpiowe koło 20 hektarów

2. Płytkie jezioro 200-300 hektarów. Woda jerkowa.

3. Troll Litwa.

4. Troll Hańcza

I może Dadaj. Raczej troll

Pogoda ma być wreszcie lepsza w weekend. Opady i koniec lampy.