godski Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 W weekend dziesiątego nie udało mi się nigdzie dalej wybrać. Było grane łowisko specjalne koło W-wy. Oczywiście z łódki. Słabo.W sobotę i niedzielę pobujałem się trochę na łódce na Mazurach. Słabo. A w ten weekend jak mi się uda to mogę dołączyć. Łowisko specjalne 20 h koło autostrady na Poznań lub Drużno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 W weekend na Drużno Ci się nie uda, nie ma wolnych łódek niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 W weekend na Drużno Ci się nie uda, nie ma wolnych łódek niestety.I tak pewnie będzie już do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Już od kilku tygodni nie ma wolnych łikendów na Drużnie...jedynie w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Dzwoniłem. Faktycznie tylko w tygodniu.I jeszcze masakra z silnikiem. Max. 5 KM a ja mam 6 KM.Proponują abym naklejkę zdarł. Chore. Edytowane 20 Października 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja mogę wyskoczyć z kimś w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja mogę wyskoczyć z kimś w tygodniu.Na dwa dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Na dwa dni?Na dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 czwartek - piątek? Nocleg ewentualnie gdzieś w motelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nocleg polecam u Franka przy przystani. Luksusów nie ma, ale na miejscu i dość tanio (w ubiegłym roku było chyba 35 zł). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Hej podłącze się do tematu . Faktycznie na Drużnie jest problem z łodkami wiecznie zarezerwowane , ale jak sie macie jak tam wybrać to polecam mozna fajnie połowić . co do Wersmini póki co tak jak któryś z kolegów powiedział kicha same krótkie i do tego jakieś pokaleczone , przypuszczalnie duze zabierają się za te maluchy chyba nie mają już co jeść A jak macie łodki na kołach to ze swoją smigać ja latam pod poznań z krypą i mam prawie 300km w jedna strone ale za zanderki a są i to nie małe także co to jest 200km . Nie marudzić tylko w drogę i na wodę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal 1980 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 witam,a te łowisko kolo Poznania co to za eldorado ?można jakieś namiary,jeśli to nie jest tajemnica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 witam,a te łowisko kolo Poznania co to za eldorado ?można jakieś namiary,jeśli to nie jest tajemnica .Dostałem namiar na priv. Nie mogę więc powiedzieć.Generalnie ekipa na Drużno w tygodniu się klaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Odnośnie Drużna, jest jeden wolny termin w weekend, niedziela 27.12.2015 :-) jak ktoś nie lubi choinki to w sam raz. Edytowane 27 Października 2015 przez tomaszGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ruszamy jutro we dwóch. Passat kombi. Ewentualnie jednego możemy zabrać. Z tym że to już druga łódka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A do kiedy zostajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Wracamy w czwartek w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zwarty i gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Czas na rybki . Mimo niepowodzeń nie można się poddawać. Planuję wyjechać w piątek wieczorem. Powrót w niedzielę w nocy. Biorę pod uwagę 4 możliwości. Niestety daleko. 220-350 km od Warszawy.1. Specjalne łowisko karpiowe koło 20 hektarów2. Płytkie jezioro 200-300 hektarów. Woda jerkowa.3. Troll Litwa.4. Troll HańczaI może Dadaj. Raczej troll Pogoda ma być wreszcie lepsza w weekend. Opady i koniec lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Weź Ty wreszcie przyjedź do mnie to zabiorę cię na Żuławy, może wreszcie jakąś rybę złowisz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 W tym roku już 90 miałem. I to nie w Szwecji. Biorąc pod uwagę ilość wędkogodzin nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Pkt 1 to samsieczno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Powodzenia! Ja mam w ten weekend podobny plan, ale na teraz obejmuje wersminie i dziewiszewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Weź Ty wreszcie przyjedź do mnie to zabiorę cię na Żuławy, może wreszcie jakąś rybę złowisz. Łukasz...Na Żuławy to chyba raczej nie ma po co....Sam wiesz,że tu nie ma ryb... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi