WhiteWillow Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Łukasz...Na Żuławy to chyba raczej nie ma po co....Sam wiesz,że tu nie ma ryb...A no fakt, masz rację, zapomniałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Na Żuławach brak opadów..woda niska..rybki niet... Chyba trzeba na Dadaj uderzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bouli Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Byliśmy dzisiaj na Drużnie wyszło na dwóch w sumie 6 szt. szczupaków 50-65 cm. Jak na poznanie nowej wody wydaje się , że dobrze. Edytowane 4 Listopada 2015 przez bouli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Czas na rybki . Mimo niepowodzeń nie można się poddawać. Planuję wyjechać w piątek wieczorem. Powrót w niedzielę w nocy. Biorę pod uwagę 4 możliwości. Niestety daleko. 220-350 km od Warszawy.1. Specjalne łowisko karpiowe koło 20 hektarów2. Płytkie jezioro 200-300 hektarów. Woda jerkowa.3. Troll Litwa.4. Troll HańczaI może Dadaj. Raczej troll Pogoda ma być wreszcie lepsza w weekend. Opady i koniec lampy.Plan sprecyzowany. Jadę sam nad płytką wodę nieco powyżej 150 hektarów. Wracam w niedzielę w nocy. Odległość od W-wy niecałe 300 km.Gdyby ktoś się chciał przyłączyc to na priv zapraszam. Spalina, elektryk, akumulatory, wielki podbierak, fura i komóra są Koszty tniemy na pół. Bez oszczędności. I na koniec - tylko C@R. Edytowane 5 Listopada 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Mnie to chyba pech prześladuje. W niedzielę ma wiać w porywach do 55 km/h i mocno padać. Ehhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Chętnie podłączyłbym się do Ciebie pod ten wyjazd, ale ten weekend mam niestety cały zajęty. No i pogoda faktycznie nie zachęca do tego typu eskapad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jakby ktoś wybierał sie do konca roku na Drużno i nie miał kompana, to z chęcią sie podłączę. Nigdy tam nie byłem i chciałbym choć raz odwiedzić to łowisko, najlepiej z osoba, która je choć trochę zna i juz tam była pare razy. Z mojej strony mogę zapewnić auto (Skoda Yeti), silniki (spalina 5KM lub nowy elektryk 45lb i nowy aku 100). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Potrzebna spalina i elektryk Czasami pływa staraż rybacka z lornetką i za pływanie poza torem wodnym na spalinie zakaz wstepu.Wiem że nie wszyscy się do tego stosują a czasami przy duzym wietrze się nie da , ale przynajmniej jak nie ma potrzeby pływajmy na elektryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Też bym pojechał. Ale wszystko podobno zaklepane. Zadzwonię do nich jutro. Ciężko zapiąć na tych łódkach 2 silniki. Teraz kawałek grubej deski bym zabrał. Edytowane 23 Listopada 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Tylko 1 dzień i najlepiej weekend ale z wcześniejszym wyprzedzeniem (7-10 dni) moze byc tez w tygodniu (muszę zaklepać sobie wolne w pracy). Można wziąć tylko elektryka, trzeba by ew drugie aku załatwić. Edytowane 23 Listopada 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Na elektryku 8 km w obie strony +pływanie po zbiorniku da sie tylko masz 8-9 godzin na łowienie a tam są wielkie łajbyW weekend tam jest 13 łódek a chętnych Edytowane 23 Listopada 2015 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Aku mam kilka sztuk. Spalinę 6 KM i Minnkotę 55 też . To nie problem.Problemem jest wolny termin, odległość i mróz na horyzoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jak ktoś chce lecieć na rezerwat to spalina obowiązkowa. Dzień krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Trochę odkopuję temat - nie wybiera się ktoś w maju nad Wersminię?? Raczej druga połowa miesiąca lub początek czerwca. Chodzi mi po głowie tydzień nad tą wodą. Wyjazd z Wawy. Jeśli będą jacyś chętnie można by wziąć cały domek (4 osoby??)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Fajny temat Odkopałem, Może coś sie zmieniło i ktoś poleci jakies fajne-rybe wody na północ od Wa-wy gdzie jest szansa na codzien trafić +85.Drużno-terminy, wersmina-chyba umarła dziewiszewo-małe i już chyba zamknietę przynajmniej w niedziele -niet łowić można Jakie znacie jeszcze ciekawe wody szczupakowe najlepiej z C&R od lini wisły na wschódi na połnoc od Wa-wy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Wilga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Wilga tylko guma z poj. hakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Wilga tylko guma z poj. hakiem...Możesz rozwinąć bo nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Na inne przynęty nie można łowić. Tylko przynęta gumowa z jednym hakiem. Bez dozbrojek, bez blach, bez woblerów Edytowane 17 Listopada 2017 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Na inne przynęty nie można łowić. Tylko przynęta gumowa z jednym hakiem. Bez dozbrojek, bez blach, bez woblerówNiestety masz rację zadzwoniłem do właściciela żeby potwierdzić Twoje info.Właśnie się tam wybierałem żeby połowić i nie bardzo mam po co (:Jak tu żyć i na co łowić...Zakaz łowienia na cokolwiek co ma kotwice. A łowisko fajne na jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Zapewniam cię że połowisz na gumę z jednym hakiem W poniedziałek bardzo dobrze brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 A ja się nie dziwię, że tak jest.Ludzie ba karpie za kapotę ciągnęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Może masz rację, łowisko nastawione pod karpiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 -- połowiłem....powiem gdzie tylko nikomu nie mów-- ok spoko, jasne, milczę jak grób -- słuchaj, mam metę od kumpla, dawaj lecimy.-- ok tylko z bratem we wtorek powtórzę.-- dobra, tylko nikomu nie mów-- spoko, zabłysnę tylko na j.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubUrsynpw Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Podbijam bo też poszukuję:Poniżej 300km od WarszawyJakaś baza noclegowa czynna w listopadzieI dwie najważniejsze- możliwość wypożyczenia łódki i dozwolony trolling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi