Darecki Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Koledzy.Czy ktoś ma, użytkuje i mógłby napisać kilka słów o tym echu.Jak wypada w porównaniu z Elitką 5?Ja echo widziałem tylko w trybie demo na prezentacji Garmina w Starym Dadaju i nie powiem, przykuło moją uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Edit - nie jestem pewny, poprzednio było 52dv Edytowane 3 Grudnia 2016 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dzień dobry, Odświeżę trochę temat. Również chodzi mi po głowie EchoMap52dv i możliwość robienia własnych map i tu mam pytanie.Czy za pomocą wgranego programu w echo Quickdraw można robić mapę w 3D i ew. czy jest jakiś inny program kompatybilny z tą sondą do tworzenia map baty.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dzień dobry, Odświeżę trochę temat. Również chodzi mi po głowie EchoMap52dv i możliwość robienia własnych map i tu mam pytanie.Czy za pomocą wgranego programu w echo Quickdraw można robić mapę w 3D i ew. czy jest jakiś inny program kompatybilny z tą sondą do tworzenia map baty.??Pozwolę sobie odświeżyć pytanie. Dodatkowo czy Blue chart ma podobne możliwości jak np. Dr Depth czy Autochart w Humminbird?Z tego co widzę Quick Draw "rysuje" tylko izobaty, a chętnie bym dorwał program do cieniowanych map na Garminie.Ktoś orientuje się w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Garmin nie ma możliwości tworzenia shaded relieff w innych programach. W tej kwestii rządzi grupa navico (simrad/lowrance) + reefmaster/dr Deep bądź HB i ich dedykowany soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Garmin nie ma możliwości tworzenia shaded relieff w innych programach. W tej kwestii rządzi grupa navico (simrad/lowrance) + reefmaster/dr Deep bądź HB i ich dedykowany softOk, dzięki za odp.W takim razie zapytam jeszcze o ten film (od 4.10 min) - funkcja fisheye: Mianowicie bazuje to pewnie na jakiejś batymetrii. Rozumiem, że gotowcu Garmina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Najeżony Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Mam pytanko. Czy istnieje gdzieś archiwum poprzednich softów? Kusi mnie by wgrać najnowszy, ale w razie czego chciał bym mieć możliwość powrotu do poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dadex Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jakich wyborów dokonaliscie podczas zakupu i jak jest pływaniem po płytkich wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kszysztof Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 odświeżę temat echoMAP 50s z rynku amerykańskiego. Czy po wgraniu nowego softu znajdę tam język polski? Czy w tym echu działa Quickdraw Contours i Quickdraw Community? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 echa z dopiskiem "plus" rysują, a społeczność Quickdraw to masz na apce ActiveCaptain. Język polski w Garminach jest bez problemów, to nie Navico i HDS-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kszysztof Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Dziękuję za odpowiedź! Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Darecki
Koledzy.
Czy ktoś ma, użytkuje i mógłby napisać kilka słów o tym echu.
Jak wypada w porównaniu z Elitką 5?
Ja echo widziałem tylko w trybie demo na prezentacji Garmina w Starym Dadaju i nie powiem, przykuło moją uwagę.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
14
6
4
Popularne dni
14 Kwi
12
7 Paź
7
8 Lip
6
16 Kwi
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Nix2 18 odpowiedzi
Najeżony 14 odpowiedzi
psulek 6 odpowiedzi
godski 4 odpowiedzi
Popularne dni
14 Kwi 2016
12 odpowiedzi
7 Paź 2015
7 odpowiedzi
8 Lip 2016
6 odpowiedzi
16 Kwi 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
psulek
Daniel, opisana sytuacja wynika z tego, że kąty przetwornika podaje się wg. ustalonej normy, a mianowicie podaje się szerokość wiązki przy której następuje spadek mocy sygnału o 3db w stosunku do cen
sucks_one
Przewaga 50DV to przede wszystkim szybsze i płynniejsze działanie. Nie wiesza się i ma bardzo fajne i bardzo intuicyjne menu, w którym za każdym nie trzeba powtarzać tych samych ruchów. Ekran i cała
Darecki
Na Alle... sprzedają z przetwornikiem xdcr, co to za przetwornik. Nie mogę nic o nim znaleźć.
85 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi