Plecha Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Witam.Czy ktoś zna blanki tej firmy ? Znalazłem bardzo mało informacji o tych blankach. Na mudhole jest spory wybór i przystępne ceny.Szukałem konkretnie blanku muchowego ale właściwie to za wszelkie info był bym wdzięczny Edytowane 23 Maja 2018 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 WitamZ tego co kojarzę to oni już dawno nie istnieją - ale zastrzegam, że mogę być w błędzie. Taka informacje wyczytałem kiedyś na zagranicznym forum gdy sam szukałem informacji na ich temat. W mudhole zasadniczo też ich nie widzę - jak możesz podeślij link.Co do blanków w PL to kilka modeli znajdziesz w pracowni Pstrągman - z tego co kojarzę Pan Wojtek zbroił na nich właśnie muchówki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) http://www.mudhole.com/docs/usarods.html znalazłem coś takiego ale nie wiem jak bardzo jest to aktualne http://rodbuilding.org/read.php?2,334092,334845 a tu faktycznie jest info że zmienili nazwę ale rozumiem że nadal działają? Mój anglosaski kuleje lekko więc mogłem coś poplątać przy tłumaczeniu Edytowane 14 Maja 2014 przez Plecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Czy miał ktoś kiedyś kontakt z tymi blankami, mają dosyć ciekawą ofertę.Proszę o jakieś info, może ktoś w Polsce sprowadza te blanki?. Najbardziej by mnie interesował ten model:B65LXF 6'6" Ex-Fast Light 2-10 lb. 1/32-5/16 oz. 4/5 .460 1.60 oz. 71.95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 A gdzie widziałeś ta ofertę? Też bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) http://www.mudhole.com/docs/usarods.htmlBlanki maja ciekawe opisy, ale czy tak jest naprawdę?? Edytowane 7 Października 2015 przez Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A to nie jakas stara stronka? Bo pisza: nowosc na 2002 rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Teraz ta firma nazywa się :United Composites USA, http://www.unitedcompositesusa.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dual Helix .. Mam jednego z przed lat .. Porównując jest to poziom amerykańskiego RX7, Avida sprzed IPC, albo starszych IM700 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dual Helix .. Mam jednego z przed lat .. Porównując jest to poziom amerykańskiego RX7, Avida sprzed IPC, albo starszych IM700 ..Sławku czyli americka, stara, dobra szkoła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Czy cw w tych kijach są takie jak opisuje producent?? Blank np lite ma od 0,7 do ok 9 gr, więc musi miec bardzo delikatna szczytówkę, a wszystko w x-fast bardzo trudne do zrobienia moim zdaniem. Nie wiecie czy ktoś to sprowadza do Polski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Czy cw w tych kijach są takie jak opisuje producent?? Blank np lite ma od 0,7 do ok 9 gr, więc musi miec bardzo delikatna szczytówkę, a wszystko w x-fast bardzo trudne do zrobienia moim zdaniem. Nie wiecie czy ktoś to sprowadza do Polski?? Pewnie raczej nikt tego nie sprowadza, Musualbys sam sobie zorganizowac takie blanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi