Skocz do zawartości

Blanki Graphite USA / United Composites USA

Plecha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Czy ktoś zna blanki tej firmy ? Znalazłem bardzo mało informacji o tych blankach. Na mudhole jest spory wybór i przystępne ceny.Szukałem konkretnie blanku muchowego ale właściwie to za wszelkie info był bym wdzięczny :)

Edytowane przez Del Toro

Witam

Z tego co kojarzę to oni już dawno nie istnieją - ale zastrzegam, że mogę być w błędzie. Taka informacje wyczytałem kiedyś na zagranicznym forum gdy sam szukałem informacji na ich temat. W mudhole zasadniczo też ich nie widzę - jak możesz podeślij link.

Co do blanków w PL to kilka modeli znajdziesz w pracowni Pstrągman - z tego co kojarzę Pan Wojtek zbroił na nich właśnie muchówki.

pozdrawiam

http://www.mudhole.com/docs/usarods.html znalazłem coś takiego ale nie wiem jak bardzo jest to aktualne :)

http://rodbuilding.org/read.php?2,334092,334845 a tu faktycznie jest info że zmienili nazwę ale rozumiem że nadal działają? Mój anglosaski kuleje lekko więc mogłem coś poplątać przy tłumaczeniu :) 

Edytowane przez Plecha

• 1 rok później...

Czy miał ktoś kiedyś kontakt z tymi blankami, mają dosyć ciekawą ofertę.

Proszę o jakieś info, może ktoś w Polsce sprowadza te blanki?. Najbardziej by mnie interesował ten model:

B65LXF 6'6" Ex-Fast Light 2-10 lb. 1/32-5/16 oz. 4/5 .460 1.60 oz. 71.95

Czy cw w tych kijach są takie jak opisuje producent?? Blank np lite ma od 0,7 do ok 9 gr, więc musi miec bardzo delikatna szczytówkę, a wszystko w x-fast bardzo trudne do zrobienia moim zdaniem. Nie wiecie czy ktoś to sprowadza do Polski??

Pewnie raczej nikt tego nie sprowadza, Musualbys sam sobie zorganizowac takie blanki.