Oldzander Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nikt nie wymienia tej firmy .Ja wykopałem u siebie multiplkator tej firmy o nazwie SOLARA czy nadaję się on może do jerkowania cięższymi przynętami?Czy mam go zakopać ?P.S.Jest nowy i wygląda dość solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Kolega zakupił takie cudo w zeszłym roku i .... w tym roku kupił ABU C3 5501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Miałem (a właściwie nadal mam) Shakespeare'a Solara. Popsuło się w nim wszystko co tylko mogło. Może miałem wadliwy egzemplaż ale o ile pamiętam @Adasio też nie jest zadowolony ze swojego. Odradzam. Lepiej dołożyć trochę do np. wspomnianego abu i mieć sprzęt na lata niż po roku kupować nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMORTAL Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 witam nie polecam a wrecz odradzam, szkoda czasu i nerwow jak koledzy proponuje inwestycje w abu, ktory przy normalnym uzytkowanu moze poslurzyc jeszcze Twoim dzieciom jesli zas juz go posiadasz, to tak nadaje sie on do tego celu, z tym ze polecam dokupic abu i wozic go ze soba bo nigdy nie wiadomo kiedy solara sie rozleci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A czy jest jakaś różnica w obciążeniach między jerkowaniem a dorszowaniem? Mój kumpel używa Solarę od dłuższego czasu na dorszach i bardzo sobie chwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A czy jest jakaś różnica w obciążeniach między jerkowaniem a dorszowaniem? Mój kumpel używa Solarę od dłuższego czasu na dorszach i bardzo sobie chwali... Myślę, że przy dorszowaniu masz zdecydowanie większe obciążenie niż przy jerkowaniu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Po co szukac lepszej pulapki na myszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi