admin Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 jestem Pierwszy na liście :-) na rezerwowej :-( Tak, ale spokojnie. Od 1.11.2015 wszystko będzie wiadomo. Wtedy wejdziemy w tryb uzupełniania miejsc albo ... niestety nie będzie wolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 jak tyle ludzi to może autokar wyjdzie taniej?To jest dopiero pomysł. Minibus raczej. Wypad gdzieś z centralnej Polski.Nie musi być W-wa. Łódź czy Siedlce też dobre.Tylko dobry strzeżony parking w miejscu spotkania. Idealna sprawa. Nie musi byc taniek. Będzie za to dużo wygodniej. I kierowcy odpoczną w pełni.A jaka integracja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Lista na 21:15 1. maxiu - umowa2. daroo2009 - umowa3. plecona - umowa4. kaczor - umowa5. borys1 - umowa6. kolega borysa7. milupa - umowa8. szymus - umowa9. jbk - umowa10. bolenjanusz11. remek - umowa12. godski - umowa13. rd1_68 - umowa14. waldi15. sebo0707 - umowa16. hubertus - umowa17. bartsiedlce - umowa18. silurus19. dzerwys20. tomek8821. Karol Krause22. kumpel silurus'a23. wuran24. sebalos25. hasiorJuż i Gamleby byśmy zapełnili. A może jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Darku, okaże się, jak przyjdzie do odesłania umowy i wpłaty zaliczki. To zawsze weryfikuje pierwszy entuzjazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Andrzej, spoks. Parking w Siedlcach załatwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 @Godski - nic nie zmieniamy Wszystko dopracowane - poświęciliśmy na to sporo czasu - to tak ładnie wygląda w pierwszym poście ale ... pod spodem jest wykonane bardzo dużo pracy. Dlatego jest oferta na stole i zapisujemy się do tej oferty. A z Syrsan nie będziesz chciał wyjeżdżać. Mogę się założyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 A ja wolę tanie latanie. Może na Syrsan więcej osób zdecyduje się polecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Czy z umową?Z umową Remku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 1. maxiu - umowa 2. daroo2009 - umowa 3. plecona - umowa 4. kaczor - umowa 5. borys1 - umowa 6. kolega borysa 7. milupa - umowa 8. szymus - umowa 9. jbk - umowa 10. bolenjanusz 11. remek - umowa 12. godski - umowa 13. rd1_68 - umowa 14. waldi 15. sebo0707 - umowa 16. hubertus - umowa 17. bartsiedlce - umowa 18. silurus 19. dzerwys 20. tomek88 - umowa 21. Karol Krause 22. kumpel silurus'a 23. wuran 24. sebalos 25. hasior Czyli 15 osób z umową. Wyślę je jeszcze dzisiaj na Wasze privy. Pozdrawiam Remek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 To ja tez z umową.bo jestem chętny na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Prosze mnie dopisac do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Poproszę umowę,warto się zapoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Pamiętacie nasz zeszłoroczny wyjazd? Grupa forumowiczów jerkbait.pl odwiedziła wtedy Gamleby. Nasz wyjazd mogliście śledzić w wątku „Zlot 10-lecia jerkbait.pl - Gamleby". Koledzy, wiem, że na rybach czas szybciej mija, ale Gamle bylo w tym roku, nie w zeszlym... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Proszę dopisać mnie do listy rezerwowych Edytowane 6 Października 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 1. maxiu - umowa 2. daroo2009 - umowa 3. plecona - umowa 4. kaczor - umowa 5. borys1 - umowa 6. kolega borysa 7. milupa - umowa 8. szymus - umowa 9. jbk - umowa 10. bolenjanusz 11. remek - umowa 12. godski - umowa 13. rd1_68 - umowa 14. waldi 15. sebo0707 - umowa 16. hubertus - umowa 17. bartsiedlce - umowa 18. silurus 19. dzerwys 20. tomek88 - umowa 21. Karol Krause 22. kumpel silurus'a 23. wuran 24. sebalos - umowa 25. hasior - umowa 26. radekc1991 27. pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Proszę mnie dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Remku, jeśli nie mylę się, to Karol Krause deklarował się z umową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Remku, jeśli nie mylę się, to Karol Krause deklarował się z umową. tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 1. maxiu - umowa 2. daroo2009 - umowa 3. plecona - umowa 4. kaczor - umowa 5. borys1 - umowa 6. kolega borysa 7. milupa - umowa 8. szymus - umowa 9. jbk - umowa 10. bolenjanusz 11. remek - umowa 12. godski - umowa 13. rd1_68 - umowa 14. waldi 15. sebo0707 - umowa 16. hubertus - umowa 17. bartsiedlce - umowa 18. silurus 19. dzerwys 20. tomek88 - umowa 21. Karol Krause - umowa 22. kumpel silurus'a 23. wuran 24. sebalos - umowa 25. hasior - umowa 26. radekc1991 27. pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Skuteczność wyjątkowo duża - 18 osób deklaruje podpisanie umowy. Ciekawe jak będzie z deklaracją zwrotną i zaliczką. Nie, żebym był pesymistą, wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 mam pytanie o deklaracje podpisania umowy osób z listy rezerwowej skoro: - Pierwsze 22 osoby zostaną zakwalifikowane na listę główną.- Pozostałe osoby to lista rezerwowa.1. Dnia 1.11.2015 dla osób z listy głównej zostaną wysłane umowy. Chyba, że ktoś od razy chce zrealizować pełną procedurę potwierdzenia (punkty poniżej) od razu otrzyma umowę (proszę o zaznaczenie tego we wpisie na forum np. Rezerwuję i poproszę o umowę). LISTA REZERWOWAOd 15.11.2015, jeśli zostaną wolne miejsca, zostanie uruchomiona lista rezerwowa. Osoby z tej listy wg kolejności zapisów będą proszeni osobnymi wiadomościami o potwierdzenie udziału - tak do zapełnienia listy. Czy osoby z listy rezerwowej w świetle powyższego dopiero po 15 listopada muszą potwierdzać podpisanie umowy, czy fakt, że teraz nie deklaruje się, oznacza że jestem na dalszym miejscu w kolejce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Zawsze można coś na szybko pod koniec pażdziernika zorganizować... .To jak, mały przedzlot np. na Wersminii ? Borys może zagajdować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 mam pytanie o deklaracje podpisania umowy osób z listy rezerwowej skoro: - Pierwsze 22 osoby zostaną zakwalifikowane na listę główną.- Pozostałe osoby to lista rezerwowa.1. Dnia 1.11.2015 dla osób z listy głównej zostaną wysłane umowy. Chyba, że ktoś od razy chce zrealizować pełną procedurę potwierdzenia (punkty poniżej) od razu otrzyma umowę (proszę o zaznaczenie tego we wpisie na forum np. Rezerwuję i poproszę o umowę). LISTA REZERWOWAOd 15.11.2015, jeśli zostaną wolne miejsca, zostanie uruchomiona lista rezerwowa. Osoby z tej listy wg kolejności zapisów będą proszeni osobnymi wiadomościami o potwierdzenie udziału - tak do zapełnienia listy. Czy osoby z listy rezerwowej w świetle powyższego dopiero po 15 listopada muszą potwierdzać podpisanie umowy, czy fakt, że teraz nie deklaruje się, oznacza że jestem na dalszym miejscu w kolejce? Procedura jest taka, że kto zadeklarował "umowę" dostanie ją wczoraj/dzisiaj i my już działamy z procedurą: 7 dni na podpisanie i odesłanie, kolejne 7 dni na wpłatę 1000SEK - potwierdzona rejestracja. Pozostałe osoby z listy 22 - 1.11.2015 wysyłam automatycznie umowy, czekamy 7 dni na przesłanie skanów. Jeśli 15.11 nie będzie wpłat dla tej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Umowy do osób z listy 1-22 zostały wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 To jest dopiero pomysł. Minibus raczej. Wypad gdzieś z centralnej Polski.Nie musi być W-wa. Łódź czy Siedlce też dobre.Tylko dobry strzeżony parking w miejscu spotkania. Idealna sprawa. Nie musi byc taniek. Będzie za to dużo wygodniej. I kierowcy odpoczną w pełni.A jaka integracja Parking mogę załatwić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi