Skocz do zawartości

Syrsan 2016 - wyprawa jerkbait.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czasami jestem zalogowany jednocześnie na 2 telefonach, kompie i tablecie :-), okazuję się że za mało bo trzeba jeszcze śledzić na bieżąco wszystkie newsy.

Proszę mnie wpisać na kolejne miejsce listy rezerwowej :-) Może jakiś namiot miedzy domkami można rozbić ???

Przecież wygodne łóżko to nie wszystko.

:)

Takie małe OT osoby "postronnej" (nie jestem w stanie zagwarantować że za ponad pół roku będę mógł pojechać):

-  może "następną razą" przy organizacji następnych wyjazdów:

1. jakaś informacja wstępna że coś się szykuje, żeby zainteresowani czuwali,

2. jakieś limity stażu na Forum i aktywności - niech aktywność na Forum będzie premiowana - (Remku - szukasz możliwości zaktywizowania "młodych" - to jedna z takich okazji). Dla jasności - nie mam na myśli stażu 10 lat i 500 postów, ale powiedzmy rok i 50 postów.

Takie małe OT osoby "postronnej" (nie jestem w stanie zagwarantować że za ponad pół roku będę mógł pojechać):

2. jakieś limity stażu na Forum i aktywności - niech aktywność na Forum będzie premiowana - (Remku - szukasz możliwości zaktywizowania "młodych" - to jedna z takich okazji). Dla jasności - nie mam na myśli stażu 10 lat i 500 postów, ale powiedzmy rok i 50 postów.

Miałem o tym pisać. Punkt numer dwa popieram.

Ja mam jeszcze pytanko. Czy jest szansa na powiększenie ekipy, czy ilość miejsc noclegu i sprzętu pływającego pozwala na maksymalnie 22 osoby? Innymi słowy czy ze strony infrastruktury ośrodka na wyspie jest możliwość zakwaterowania większej ilości osób? (jakiś rezerwowy domek, łódka).

Pamiętacie jak było w zeszłym roku? Było 30 miejsc ... zapisał sie mniej. Teraz jest po prostu inaczej ... jak będzie duże zapotrzebowanie to zrobimy kolejna wyprawę w 2016r.

Teraz mamy podejście Małysza :) koncentrujemy się na kolejnym dobrym skoku :)

Ja mam jeszcze pytanko. Czy jest szansa na powiększenie ekipy, czy ilość miejsc noclegu i sprzętu pływającego pozwala na maksymalnie 22 osoby? Innymi słowy czy ze strony infrastruktury ośrodka na wyspie jest możliwość zakwaterowania większej ilości osób? (jakiś rezerwowy domek, łódka).

Nocleg i łodzie. Tylko tyle miejsc.

• Like 1

jako żem "młody" co do punktu 2 oznaczałoby dla mnie, że tylko "stare pierniki" będą się kisić we własnym sosie a dopływ "młodej krwi" wyniesie zero. To już lepiej, że każdy uczestnik zadeklarowany na liście do wyjazdów terminie X (ale przed wyjazdem i jako warunek wyjazdu) ma dać jakiś konkretny wpis wędkarski - niech opisze łowisko, swoją wyprawę na ryby czy jakiś sprzęt. Jb.pl na tym zyska bardziej niż nabijanie 50 postów czy sprawdzanie czy akurat 6 października 2015 jestem już rok na forum czy zabrakło mi 14 dni :-) (w moim przypadku nawet kilku miesięcy). Oczywiście jakieś minimum można zachować, wystarczy takie jak do giełdy, miesiąc i trochę postów.

Edytowane przez wuran

A ja bym chciał inaczej - tak jak napisałem - jesli bedą chętni to będzie więcej wypraw. Natomiast będzie organizator (wybrana przez nas firma bo my nie jesteśmy organizatorem turystyki) oraz j.pl który będzie chciał dostarczyć wartości na wyjezdzie - wiedza, doświadczenie, agenda wyjazdu z atrakcjami itd. Taka widzę nasza rolę.

• Like 2

to już będzie po wyborach, będzie do wzięcia bronkobus, kopaczowóz i szydłobus : :)

choć pewnie jak niektórzy piszą samolot też jest możliwy ale w kosztach porównywalnie lub drożej (samolot + bagaż + samochód do wypożyczenia) ale na razie loty są tylko z poznania w soboty do Skavsty (tanimi liniami). Póki co nie wiadomo kto jedzie :D  i czym, trzeba poczekać co najmniej do połowy listopada lub nawet początku grudnia aby była ekipa i aby czynić ustalenia transportowe