sebalos.77 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Umowy do osób z listy 1-22 zostały wysłane. No to czekamy na rozwój sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Prośba o dopisanie mnie na listę rezerwowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZvierZ Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Jam jest kolegą Borysa i się piszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Jam jest kolegą Borysa i się piszę Czy podesłać umowę, czy czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZvierZ Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 i poproszę o przesłanie umowy na tjzwierzynski@gmail.com . Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam.Czasami jestem zalogowany jednocześnie na 2 telefonach, kompie i tablecie :-), okazuję się że za mało bo trzeba jeszcze śledzić na bieżąco wszystkie newsy.Proszę mnie wpisać na kolejne miejsce listy rezerwowej :-) Może jakiś namiot miedzy domkami można rozbić ???Przecież wygodne łóżko to nie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Takie małe OT osoby "postronnej" (nie jestem w stanie zagwarantować że za ponad pół roku będę mógł pojechać):- może "następną razą" przy organizacji następnych wyjazdów:1. jakaś informacja wstępna że coś się szykuje, żeby zainteresowani czuwali,2. jakieś limity stażu na Forum i aktywności - niech aktywność na Forum będzie premiowana - (Remku - szukasz możliwości zaktywizowania "młodych" - to jedna z takich okazji). Dla jasności - nie mam na myśli stażu 10 lat i 500 postów, ale powiedzmy rok i 50 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Takie małe OT osoby "postronnej" (nie jestem w stanie zagwarantować że za ponad pół roku będę mógł pojechać):- może "następną razą" przy organizacji następnych wyjazdów:1. jakaś informacja wstępna że coś się szykuje, żeby zainteresowani czuwali,2. jakieś limity stażu na Forum i aktywności - niech aktywność na Forum będzie premiowana - (Remku - szukasz możliwości zaktywizowania "młodych" - to jedna z takich okazji). Dla jasności - nie mam na myśli stażu 10 lat i 500 postów, ale powiedzmy rok i 50 postów.Miałem o tym pisać. Punkt numer dwa popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja mam jeszcze pytanko. Czy jest szansa na powiększenie ekipy, czy ilość miejsc noclegu i sprzętu pływającego pozwala na maksymalnie 22 osoby? Innymi słowy czy ze strony infrastruktury ośrodka na wyspie jest możliwość zakwaterowania większej ilości osób? (jakiś rezerwowy domek, łódka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Pamiętacie jak było w zeszłym roku? Było 30 miejsc ... zapisał sie mniej. Teraz jest po prostu inaczej ... jak będzie duże zapotrzebowanie to zrobimy kolejna wyprawę w 2016r. Teraz mamy podejście Małysza koncentrujemy się na kolejnym dobrym skoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja mam jeszcze pytanko. Czy jest szansa na powiększenie ekipy, czy ilość miejsc noclegu i sprzętu pływającego pozwala na maksymalnie 22 osoby? Innymi słowy czy ze strony infrastruktury ośrodka na wyspie jest możliwość zakwaterowania większej ilości osób? (jakiś rezerwowy domek, łódka).Nocleg i łodzie. Tylko tyle miejsc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Proszę o dopisanie do listy rezerwowej.Andrzej Edytowane 7 Października 2015 przez Durzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Takie małe OT osoby "postronnej" (nie jestem w stanie zagwarantować że za ponad pół roku będę mógł pojechać):- może "następną razą" przy organizacji następnych wyjazdów:1. jakaś informacja wstępna że coś się szykuje, żeby zainteresowani czuwali,2. jakieś limity stażu na Forum i aktywności - niech aktywność na Forum będzie premiowana - (Remku - szukasz możliwości zaktywizowania "młodych" - to jedna z takich okazji). Dla jasności - nie mam na myśli stażu 10 lat i 500 postów, ale powiedzmy rok i 50 postów.jako żem "młody" co do punktu 2 oznaczałoby dla mnie, że tylko "stare pierniki" będą się kisić we własnym sosie a dopływ "młodej krwi" wyniesie zero. To już lepiej, że każdy uczestnik zadeklarowany na liście do wyjazdów terminie X (ale przed wyjazdem i jako warunek wyjazdu) ma dać jakiś konkretny wpis wędkarski - niech opisze łowisko, swoją wyprawę na ryby czy jakiś sprzęt. Jb.pl na tym zyska bardziej niż nabijanie 50 postów czy sprawdzanie czy akurat 6 października 2015 jestem już rok na forum czy zabrakło mi 14 dni :-) (w moim przypadku nawet kilku miesięcy). Oczywiście jakieś minimum można zachować, wystarczy takie jak do giełdy, miesiąc i trochę postów. Edytowane 7 Października 2015 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A ja bym chciał inaczej - tak jak napisałem - jesli bedą chętni to będzie więcej wypraw. Natomiast będzie organizator (wybrana przez nas firma bo my nie jesteśmy organizatorem turystyki) oraz j.pl który będzie chciał dostarczyć wartości na wyjezdzie - wiedza, doświadczenie, agenda wyjazdu z atrakcjami itd. Taka widzę nasza rolę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Formalności w pełni dopełnione Teraz to tylko do Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z autokarem bądź minibusem to niegłupi pomysł tylko kto ma prawko kategorii D, ja niestety tylko B+C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 B do ilu osób jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 to już będzie po wyborach, będzie do wzięcia bronkobus, kopaczowóz i szydłobus : choć pewnie jak niektórzy piszą samolot też jest możliwy ale w kosztach porównywalnie lub drożej (samolot + bagaż + samochód do wypożyczenia) ale na razie loty są tylko z poznania w soboty do Skavsty (tanimi liniami). Póki co nie wiadomo kto jedzie i czym, trzeba poczekać co najmniej do połowy listopada lub nawet początku grudnia aby była ekipa i aby czynić ustalenia transportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) B do ilu osób jest?do 8 chyba, więc byłyby potrzebne 3 sztuki VW Transporter/Multivan lub coś podobnego Edytowane 7 Października 2015 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 umowa podpisana i wysłana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 tak tak wiem wiem spóżniełem sie - ale Remku dopisz mnie do listy rezerwowej - a nóż widelec .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Poproszę o dopisanie do rezerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Seba, czemu tak późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jak wygląda aktualna lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Poproszę dopisać mnie na listę rezerwową. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi