admin Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 1. maxiu - umowa2. daroo2009 - umowa3. plecona - umowa4. kaczor - umowa5. borys1 - umowa6. zvierz - umowa7. milupa - umowa8. szymus - umowa9. jbk - umowa10. bolenjanusz11. remek - umowa12. godski - umowa13. rd1_68 - umowa14. waldi15. sebo0707 - umowa16. hubertus - umowa17. bartsiedlce - umowa18. silurus19. dzerwys20. tomek88 - umowa21. Karol Krause - umowa22. kumpel silurus'a23. wuran24. sebalos - umowa25. hasior - umowa26. radekc199127. pride 28. coma29. durzy30. meme17431. mottle32. czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Poproszę do listy rezerwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek B. Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Poproszę o dopisanie do listy rezerwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 1. maxiu - umowa2. daroo2009 - umowa3. plecona - umowa4. kaczor - umowa5. borys1 - umowa6. zvierz - umowa7. milupa - umowa8. szymus - umowa9. jbk - umowa10. bolenjanusz11. remek - umowa12. godski - umowa13. rd1_68 - umowa14. waldi15. sebo0707 - umowa16. hubertus - umowa17. bartsiedlce - umowa18. silurus19. dzerwys20. tomek88 - umowa21. Karol Krause - umowa22. mick23. wuran24. sebalos - umowa25. hasior - umowa26. radekc199127. pride 28. coma29. durzy30. meme17431. mottle32. czaro7333. slava34. Tomek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bouli Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 też chcę jechać proszę o dopisanie - ale chyba już małe szanse :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 1. maxiu - umowa2. daroo2009 - umowa3. pleciona - umowa4. kaczor - umowa5. borys1 - umowa6. zvierz - umowa7. milupa - umowa8. szymus - umowa9. jbk - umowa10. bolenjanusz11. remek - umowa12. godski - umowa13. rd1_68 - umowa14. waldi15. sebo0707 - umowa16. hubertus - umowa17. bartsiedlce - umowa18. silurus19. dzerwys20. tomek88 - umowa21. Karol Krause - umowa22. mick23. wuran24. sebalos - umowa25. hasior - umowa26. radekc199127. pride 28. coma29. durzy30. meme17431. mottle32. czaro7333. slava34. Tomek B.35. bouli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Piotrek, może odznacz innym kolorem tych, którzy wywiązali się ze zobowiązań? Dzięki temu oczekujący będą widzieli na bieżąco swoje szanse. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 wiadomo to chyba będzei w dniu wyjazdu, przeciez może być tak, że ktoś podpisze, zapłaci a w marcu lub w maju coś wypadnie i będzie można wskoczyć w wolne miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 wiadomo to chyba będzei w dniu wyjazdu, przeciez może być tak, że ktoś podpisze, zapłaci a w marcu lub w maju coś wypadnie i będzie można wskoczyć w wolne miejsce Ty się szykuj bo jesteś w pierwszej kolejności, po za kolejnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) wiadomo to chyba będzei w dniu wyjazdu, przeciez może być tak, że ktoś podpisze, zapłaci a w marcu lub w maju coś wypadnie i będzie można wskoczyć w wolne miejsce Jasne, że to możliwe. Mój pomysł ma na celu ewentualne dopisanie i powiadomienie pierwszych pośród mających nadzieję. Fajnie Piotrze, że przychyliłeś się do niego. Edytowane 13 Października 2015 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ja nadal czekam na umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 ja zapłaciłem i wysłałem papiery.czy jest coś nie tak? że nie jestem odznaczony?Nie jestem pewien ale chyba chodzi o to by oznaczyć ludzi z listy, którzy złapali się na pierwsze 22 miejsca. Bo to oni mają zapewniony wyjazd i ewentualnie mogą zwolnić pozycję dla osób zdecydowanych z listy rezerwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kilka osób pewnie odpadnie. Zawsze może coś wyskoczyć. Nie sądzę natomiast aby to było więcej niż 2-3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja nadal czekam na umowę.z tego co pisał Remek (a mi się wydaje, że tak to rozumiem), umowa trafia najpierw do pierwszych 22 osób na liście. Do tych z miejsc 1-22 umowy idą teraz do tych co zadeklarowali, Ci z miejsc 1-22 co nie zadeklarowali umowy dostaną je 1.11 i mają 2 tygodnie na wpłatę i podpisanie. Czyli lista rezerwowa (od numeru 23) nie dostanie ich wcześniej niż około 15 listopada o ile się coś zwolni, i wtedy lista rezerwowa dostaje od razu umowy bo na deklaracje był czas od 7 października. W innym przypadku osoba z 24. miejsca dostałaby umowę do podpisu np zamiast osoby z 10. miejsca, która nie zadeklarowała i cała kolejność wzięłaby w łeb.Parafrazując milupę "Ty się szykuj bo jesteś trzeci w kolejności, po za kolejnością" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Proszę o dopisanie mnie na listę rezerwową... Termin mi w miarę odpowiada wiec kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Fajny wyjazd się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Malo prawdopodobne abym dopchał się do listy głównej, nie mniej jednak już wiem że termin jest zupełnie poza moim zasięgiem. nr 31 można usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Koledzy.W związku z rodzinnymi uroczystościami w przyszłym roku mój wyjazd na Syrsan jest niemożliwy.Swoje miejsce z podpisaną umową itp. odstąpiłem koledze Przemkowi @Hasior o czym poinformowałem Eventur z prośbą o przepisanie mojej umowy na @Hasiora. Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Koledzy.W związku z rodzinnymi uroczystościami w przyszłym roku mój wyjazd na Syrsan jest niemożliwy.Swoje miejsce z podpisaną umową itp. odstąpiłem koledze Przemkowi @Hasior o czym poinformowałem Eventur z prośbą o przepisanie mojej umowy na @Hasiora. Pozdrawiam Karol. Nie to żebym pił do kolegi Hasiora bo i tak był przede mną ale czy w związku z powyższym kolejność z listy ma jakiekolwiek znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nie to żebym pił do kolegi Hasiora bo i tak był przede mną ale czy w związku z powyższym kolejność z listy ma jakiekolwiek znaczenie?może niech takie kwestie reguluje organizator wyjazdu, bo za chwilę miejsca na wyjazd będą do kupienia w licytacjach na allegro i faktycznie zapisy okażą się fikcją, bo jak mnie nikt nie zna to nikt na mnie swojej umowy nie sceduje i jak byłem dwudziesty trzeci tak nim zostanę choć wszyscy inni później zapisani wskoczą na miejsca przed mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Postaram się wieczorem to ogarnąć, prośba o zaniechanie komentarzy. Na razie mam wiadomość dla kolegi wuran że wchodzi na listę główną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) może niech takie kwestie reguluje organizator wyjazdu, bo za chwilę miejsca na wyjazd będą do kupienia w licytacjach na allegro i faktycznie zapisy okażą się fikcją, bo jak mnie nikt nie zna to nikt na mnie swojej umowy nie sceduje i jak byłem dwudziesty trzeci tak nim zostanę choć wszyscy inni później zapisani wskoczą na miejsca przed mnąKolego @wuran , proszę o odrobinę uczciwości i o pohamowanie się od zbędnych komentarzy z swojej strony...Nikt tu niczym nie handluje itp... , odstąpiłem swoją już wysłaną umowę itp koledze , którego znam i uważam że zasługuje na ten wyjazd i to tyle.To moje miejsce , moja umowa i mogę zrobić z tym co zechcę ...Więcej nie mam zamiaru polemizować i zaśmiecać tego wątku. Edytowane 19 Października 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Po weryfikacji stan obecny wygląda następująco ( na niebiesko osoby mające za sobą formalności ): 1. maxiu - umowa2. daroo2009 - umowa3. pleciona - umowa4. kaczor - umowa5. borys1 - umowa6. zvierz - umowa7. milupa - umowa8. szymus - umowa9. jbk - umowa10. bolenjanusz11. remek - umowa12. godski - umowa13. rd1_68 - umowa14. waldi15. sebo0707 - umowa16. hubertus - umowa17. bartsiedlce - umowa18. silurus19. tomek88 - umowa20. Karol Krause - umowa ( opłacona i w Eventurze cesją przeniesiona na Hasiora )21. mick - umowa22. wuran23. sebalos - umowa24. radekc199125. pride 26. coma27. durzy28. meme17429. czaro7330. slava31. Tomek B.32. bouli33. Tomasz eS Do kolegi wuran dziś zostanie wysłana umowa. Edytowane 20 Października 2015 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Tak więc koledzy lokalizowani od poz. 24 mogą mieć jeszcze nadzieję. Nie dziwcie się Remkowi, w ubiegłym roku nie było dość chętnych, więc po co organizować wyjazd dla większej liczby osób. Super, że mamy nadwyżkę, oby tak zakończył się proces rekrutacji. A generalnie, więcej luzu i spokojniej. Piotrek, myślę, że wszyscy zainteresowani wiedzą, co i jak, więc możesz śmiało zmienić Karola na Hasiora, fakty dokonały się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 A generalnie, więcej luzu i spokojniej. Widziałeś żeby ktoś się tutaj spinał albo denerwował? Jeśli tak to proszę o cytaty bo jakoś nie znalazłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi