Skocz do zawartości

Syrsan 2016 - wyprawa jerkbait.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

jaka cena mniej wiecej wychodzi calego wyjazdu? bo jestem zainteresowany. Nigdy nie bylem i chetnie bym sprobowal :)

Patrz poniższe ceny, dolicz jedzenie i koszt paliwa

Cena przy założeniu 22 osób (limit na Syrsan) za 7 dni pobytu to ok 2520 SEK/osoba (wszystkie operacje wykonujemy w koronach szwedzkich). To specjalna oferta Eventur Fishing dla jerkbait.pl. W przypadku mniejszej liczby osób niż 22 uczestników cena od osoby może wzrosnąć, choć wspólnie z Eventurem postaramy się aby ewentualny wzrost był jak najmniej odczuwalny.

TRANSPORT?

Jeśli chodzi o prom to wszelkie formalności będziemy załatwiać najwcześniej w grudniu lub po tym jak zmontujemy całą ekipę. Na razie nie ma jeszcze ostatecznych cenników promowych na 2016. Generalnie trzeba liczyć 400 – 500 PLN/osoba w obie strony z zniżką firmową Eventur Fishing. Cena przy 4 osobach w 1 aucie do 200 cm wysokości. Oczywiście w 2 strony i z kabinami i na trasie do/z Karlskrony.

Patrz poniższe ceny, dolicz jedzenie i koszt paliwa

Cena przy założeniu 22 osób (limit na Syrsan) za 7 dni pobytu to ok 2520 SEK/osoba (wszystkie operacje wykonujemy w koronach szwedzkich). To specjalna oferta Eventur Fishing dla jerkbait.pl. W przypadku mniejszej liczby osób niż 22 uczestników cena od osoby może wzrosnąć, choć wspólnie z Eventurem postaramy się aby ewentualny wzrost był jak najmniej odczuwalny.

TRANSPORT?

Jeśli chodzi o prom to wszelkie formalności będziemy załatwiać najwcześniej w grudniu lub po tym jak zmontujemy całą ekipę. Na razie nie ma jeszcze ostatecznych cenników promowych na 2016. Generalnie trzeba liczyć 400 – 500 PLN/osoba w obie strony z zniżką firmową Eventur Fishing. Cena przy 4 osobach w 1 aucie do 200 cm wysokości. Oczywiście w 2 strony i z kabinami i na trasie do/z Karlskrony.

Piotrze zapomniałeś doliczyć koszty "napoju bogów " na długie nocne spotkania  :P

Widziałeś żeby ktoś się tutaj spinał albo denerwował?  :huh: Jeśli tak to proszę o cytaty bo jakoś nie znalazłem :P

Jakoś tak odebrałem kilka wpisów, wybacz, cytował nie będę.  :ph34r:

Piotrek, czyżbyś miał sponsora, jakaś morświn?  ;)  Aaaa, już wiem, masz jeszcze .......................... "ulubioną"  :P

Robercie, ja też chcę spróbować  :D W zamian zapraszam na kawę i herbatę, codziennie przychodźcie z Remkiem i Piotrem. A, co mi tam, wszystkich zapraszam.  :P

Robert, mam nadzieję na oglądanie Twoich fotek i filmów.  :) Oby wieczorów nam nie zabrakło. 

Zgodnie z pierwszym wpisem w tym wątku - zasady potwierdzania te osoby mają jeszcze czas. Pilnujemy wszystkiego proszę o cierpliwość.

Mogę powiedzieć tylko tyle, że na dzień dzisiejszy 18 osob już wykonało całą procedurę potwierdzenia.

• Like 1

Mała aktualizacja, kolega sebalos wskakuję na listę główną - umowa zostanie zaraz wysłana

1. maxiu - umowa
2. daroo2009 - umowa
3. pleciona - umowa
4. kaczor - umowa
5. borys1 - umowa
6. zvierz - umowa
7. milupa - umowa
8. szymus - umowa

9. jbk - umowa
10. remek - umowa
11. godski - umowa
12. rd1_68 - umowa