Michci0 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 jaka cena mniej wiecej wychodzi calego wyjazdu? bo jestem zainteresowany. Nigdy nie bylem i chetnie bym sprobowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 jaka cena mniej wiecej wychodzi calego wyjazdu? bo jestem zainteresowany. Nigdy nie bylem i chetnie bym sprobowal Patrz poniższe ceny, dolicz jedzenie i koszt paliwa Cena przy założeniu 22 osób (limit na Syrsan) za 7 dni pobytu to ok 2520 SEK/osoba (wszystkie operacje wykonujemy w koronach szwedzkich). To specjalna oferta Eventur Fishing dla jerkbait.pl. W przypadku mniejszej liczby osób niż 22 uczestników cena od osoby może wzrosnąć, choć wspólnie z Eventurem postaramy się aby ewentualny wzrost był jak najmniej odczuwalny. TRANSPORT?Jeśli chodzi o prom to wszelkie formalności będziemy załatwiać najwcześniej w grudniu lub po tym jak zmontujemy całą ekipę. Na razie nie ma jeszcze ostatecznych cenników promowych na 2016. Generalnie trzeba liczyć 400 – 500 PLN/osoba w obie strony z zniżką firmową Eventur Fishing. Cena przy 4 osobach w 1 aucie do 200 cm wysokości. Oczywiście w 2 strony i z kabinami i na trasie do/z Karlskrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Patrz poniższe ceny, dolicz jedzenie i koszt paliwa Cena przy założeniu 22 osób (limit na Syrsan) za 7 dni pobytu to ok 2520 SEK/osoba (wszystkie operacje wykonujemy w koronach szwedzkich). To specjalna oferta Eventur Fishing dla jerkbait.pl. W przypadku mniejszej liczby osób niż 22 uczestników cena od osoby może wzrosnąć, choć wspólnie z Eventurem postaramy się aby ewentualny wzrost był jak najmniej odczuwalny. TRANSPORT?Jeśli chodzi o prom to wszelkie formalności będziemy załatwiać najwcześniej w grudniu lub po tym jak zmontujemy całą ekipę. Na razie nie ma jeszcze ostatecznych cenników promowych na 2016. Generalnie trzeba liczyć 400 – 500 PLN/osoba w obie strony z zniżką firmową Eventur Fishing. Cena przy 4 osobach w 1 aucie do 200 cm wysokości. Oczywiście w 2 strony i z kabinami i na trasie do/z Karlskrony. Piotrze zapomniałeś doliczyć koszty "napoju bogów " na długie nocne spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Piotrze zapomniałeś doliczyć koszty "napoju bogów " na długie nocne spotkania Mnie to nie dotyczy ale Ci co chcą niech biorą z kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Widziałeś żeby ktoś się tutaj spinał albo denerwował? Jeśli tak to proszę o cytaty bo jakoś nie znalazłem Jakoś tak odebrałem kilka wpisów, wybacz, cytował nie będę. Piotrek, czyżbyś miał sponsora, jakaś morświn? Aaaa, już wiem, masz jeszcze .......................... "ulubioną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 WitajciePiotrek dopisz Mick-a do osób, które mają formalności za sobą. Michał wpłacił zaliczkę, musi jeszcze podpisać umowę. Napoje bogów ja już mam w garażu kilka literków nalewek ;-)Dojrzewają :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Remku Ty musisz być trzeźwy :-)))))))))))))))))))))))))Ale się załapiesz ;-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Remku Ty musisz być trzeźwy :-)))))))))))))))))))))))))Ale się załapiesz ;-)))))Remek to sportowiec, więc zawsze na posterunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Spoko spokoDamy radę ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Robercie, ja też chcę spróbować W zamian zapraszam na kawę i herbatę, codziennie przychodźcie z Remkiem i Piotrem. A, co mi tam, wszystkich zapraszam. Robert, mam nadzieję na oglądanie Twoich fotek i filmów. Oby wieczorów nam nie zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Bartek, ale tylko ku zdrowotności ma się rozumieć ;-)Wezmę dysk, jak będzie czas to będziemy mogli pooglądać. A wieczorków nie zabraknie, raczej co by siły były :-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jak jest możliwość i jakąkolwiek szansą na wyjazd chciałbym się zapisać na listę mysle że to może być ciekawa podróż jak na 1 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jak jest możliwość i jakąkolwiek szansą na wyjazd chciałbym się zapisać na listę mysle że to może być ciekawa podróż jak na 1 razSzansa jest niewielka. Ciekawa podróż na pewno. Tylko nie patrz na posty powyżej. Pomyślisz że opoje czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Na posty wyżej nie patrzę raczej ogladalen poprzednie wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Remku pomyśl coś o kolejnej wyprawie w 2016r., wrzesień/październik. Na Syrsan nie będę się wpisywał na listę bo i tak nie mam szans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxiu Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Remku pomyśl coś o kolejnej wyprawie w 2016r., wrzesień/październik. Na Syrsan nie będę się wpisywał na listę bo i tak nie mam szans. Tylko nie we wrześniu, bo mała szansa na urlop u mnie Ale październik jak najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Remku pomyśl coś o kolejnej wyprawie w 2016r., wrzesień/październik. Na Syrsan nie będę się wpisywał na listę bo i tak nie mam szans. Myślimy ... ale poczekajcie bo ... Pracujemy nad kolejnymi projektami 2016. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 no na wyjazd wrzesień-październik też bym się pisał. Specyfika mojej pracy powoduje iż nawał w maju i czerwcu nie pozwala na choćby dzień wolnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Cześć,jak wygląda temat potwierdzonych na Syrsan? Z 22 (lista główna) czterech jeszcze nie potwierdziło? Coś się zmieniło czy - lista jest aktualna? Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zgodnie z pierwszym wpisem w tym wątku - zasady potwierdzania te osoby mają jeszcze czas. Pilnujemy wszystkiego proszę o cierpliwość. Mogę powiedzieć tylko tyle, że na dzień dzisiejszy 18 osob już wykonało całą procedurę potwierdzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Wyprzedziłeś mnie bo właśnie to samo pisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Wyprzedziłeś mnie bo właśnie to samo pisałem Piotrek zamykam gębę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Mała aktualizacja, kolega sebalos wskakuję na listę główną - umowa zostanie zaraz wysłana 1. maxiu - umowa2. daroo2009 - umowa3. pleciona - umowa4. kaczor - umowa5. borys1 - umowa6. zvierz - umowa7. milupa - umowa8. szymus - umowa9. jbk - umowa10. remek - umowa11. godski - umowa12. rd1_68 - umowa13. waldi - umowa14. sebo0707 - umowa15. hubertus - umowa16. bartsiedlce - umowa17. silurus 18. tomek88 - umowa19. Hasiora - umowa20. mick - umowa21. wuran - umowa22. sebalos - umowa23. radekc199124. pride 25. coma26. durzy27. meme17428. czaro7329. slava30. Tomek B.31. bouli32. Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Kto wyleciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Kto wyleciał? Tak na łatwiznę idziesz, nie łaska na listę zerknąć Niestety bolenjanusz nie da rady pojechać, ma pewne komplikacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi