Skocz do zawartości

Syrsan 2016 - wyprawa jerkbait.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

1. maxiu - umowa
2. daroo2009 - umowa
3. plecona - umowa
4. kaczor - umowa
5. borys1 - umowa
6. zvierz - umowa
7. milupa - umowa
8. szymus - umowa
9. jbk - umowa
10. bolenjanusz
11. remek - umowa
12. godski - umowa
13. rd1_68 - umowa
14. waldi
15. sebo0707 - umowa
16. hubertus - umowa
17. bartsiedlce - umowa
18. silurus
19. dzerwys
20. tomek88 - umowa
21. Karol Krause - umowa
22. kumpel silurus'a
23. wuran
24. sebalos - umowa
25. hasior - umowa
26. radekc1991
27. pride 

28. coma

29. durzy

30. meme174

31. mottle

32. czaro73

1. maxiu - umowa
2. daroo2009 - umowa
3. plecona - umowa
4. kaczor - umowa
5. borys1 - umowa
6. zvierz - umowa
7. milupa - umowa
8. szymus - umowa
9. jbk - umowa
10. bolenjanusz
11. remek - umowa
12. godski - umowa
13. rd1_68 - umowa
14. waldi
15. sebo0707 - umowa
16. hubertus - umowa
17. bartsiedlce - umowa
18. silurus
19. dzerwys
20. tomek88 - umowa
21. Karol Krause - umowa
22. mick
23. wuran
24. sebalos - umowa
25. hasior - umowa
26. radekc1991
27. pride 

28. coma

29. durzy

30. meme174

31. mottle

32. czaro73

33. slava

34. Tomek B.

• Like 1

1. maxiu - umowa
2. daroo2009 - umowa
3. pleciona - umowa
4. kaczor - umowa
5. borys1 - umowa
6. zvierz - umowa
7. milupa - umowa
8. szymus - umowa

9. jbk - umowa
10. bolenjanusz
11. remek - umowa
12. godski - umowa
13. rd1_68 - umowa

14. waldi
15. sebo0707 - umowa
16. hubertus - umowa
17. bartsiedlce - umowa

18. silurus
19. dzerwys
20. tomek88 - umowa
21. Karol Krause - umowa
22. mick
23. wuran
24. sebalos - umowa
25. hasior - umowa
26. radekc1991
27. pride 

28. coma

29. durzy

30. meme174

31. mottle

32. czaro73

33. slava

34. Tomek B.

35. bouli

• Like 3

wiadomo to chyba będzei w dniu wyjazdu, przeciez może być tak, że ktoś podpisze, zapłaci a w marcu lub w maju coś wypadnie i będzie można wskoczyć w wolne miejsce

Ty się szykuj bo jesteś w pierwszej kolejności, po za kolejnością ;)

• Like 1

wiadomo to chyba będzei w dniu wyjazdu, przeciez może być tak, że ktoś podpisze, zapłaci a w marcu lub w maju coś wypadnie i będzie można wskoczyć w wolne miejsce

Jasne, że to możliwe. Mój pomysł ma na celu ewentualne dopisanie i powiadomienie pierwszych pośród mających nadzieję.  ;)

Fajnie Piotrze, że przychyliłeś się do niego.

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 2

ja zapłaciłem i wysłałem papiery.czy jest coś nie tak? że nie jestem odznaczony?

Nie jestem pewien ale chyba chodzi o to by oznaczyć ludzi z listy, którzy złapali się na pierwsze 22 miejsca. Bo to oni mają zapewniony wyjazd i ewentualnie mogą zwolnić pozycję dla osób zdecydowanych z listy rezerwowej.

Ja nadal czekam na umowę.

z tego co pisał Remek (a mi się wydaje, że tak to rozumiem), umowa trafia najpierw do pierwszych 22 osób na liście. Do tych z miejsc 1-22 umowy idą teraz do tych co zadeklarowali, Ci z miejsc 1-22 co nie zadeklarowali umowy dostaną je 1.11 i mają 2 tygodnie na wpłatę i podpisanie. Czyli lista rezerwowa (od numeru 23) nie dostanie ich wcześniej niż około 15 listopada o ile się coś zwolni, i wtedy lista rezerwowa dostaje od razu umowy bo na deklaracje był czas od 7 października. W innym przypadku osoba z 24. miejsca dostałaby umowę do podpisu np zamiast osoby z 10. miejsca, która nie zadeklarowała i cała kolejność wzięłaby w łeb.

Parafrazując milupę "Ty się szykuj bo jesteś trzeci w kolejności, po za kolejnością"

• Like 3

Koledzy.

W związku z rodzinnymi uroczystościami w przyszłym roku  mój wyjazd na Syrsan jest niemożliwy.

Swoje miejsce z podpisaną umową itp. odstąpiłem koledze Przemkowi @Hasior o czym poinformowałem Eventur z prośbą o przepisanie mojej umowy na @Hasiora.

Pozdrawiam Karol.

Koledzy.

W związku z rodzinnymi uroczystościami w przyszłym roku  mój wyjazd na Syrsan jest niemożliwy.

Swoje miejsce z podpisaną umową itp. odstąpiłem koledze Przemkowi @Hasior o czym poinformowałem Eventur z prośbą o przepisanie mojej umowy na @Hasiora.

Pozdrawiam Karol.

Nie to żebym pił do kolegi Hasiora bo i tak był przede mną ale czy w związku z powyższym kolejność z listy ma jakiekolwiek znaczenie?

Nie to żebym pił do kolegi Hasiora bo i tak był przede mną ale czy w związku z powyższym kolejność z listy ma jakiekolwiek znaczenie?

może niech takie kwestie reguluje organizator wyjazdu, bo za chwilę miejsca na wyjazd będą do kupienia w licytacjach na allegro i faktycznie zapisy okażą się fikcją, bo jak mnie nikt nie zna to nikt na mnie swojej umowy nie sceduje i jak byłem dwudziesty trzeci tak nim zostanę choć wszyscy inni później zapisani wskoczą na miejsca przed mną

może niech takie kwestie reguluje organizator wyjazdu, bo za chwilę miejsca na wyjazd będą do kupienia w licytacjach na allegro i faktycznie zapisy okażą się fikcją, bo jak mnie nikt nie zna to nikt na mnie swojej umowy nie sceduje i jak byłem dwudziesty trzeci tak nim zostanę choć wszyscy inni później zapisani wskoczą na miejsca przed mną

Kolego @wuran , proszę o odrobinę uczciwości i o pohamowanie się od zbędnych komentarzy z swojej strony...

Nikt tu niczym nie handluje itp...  , odstąpiłem swoją już wysłaną umowę itp koledze , którego znam i uważam że zasługuje na ten wyjazd i to tyle.

To moje miejsce , moja umowa i mogę zrobić z tym co zechcę ...

Więcej nie mam zamiaru polemizować i zaśmiecać tego wątku.

Edytowane przez Karol Krause

Po weryfikacji stan obecny wygląda następująco ( na niebiesko osoby mające za sobą formalności ):

1. maxiu - umowa
2. daroo2009 - umowa
3. pleciona - umowa
4. kaczor - umowa
5. borys1 - umowa
6. zvierz - umowa
7. milupa - umowa
8. szymus - umowa

9. jbk - umowa
10. bolenjanusz
11. remek - umowa
12. godski - umowa
13. rd1_68 - umowa

14. waldi
15. sebo0707 - umowa
16. hubertus - umowa
17. bartsiedlce - umowa

18. silurus
19. tomek88 - umowa
20. Karol Krause - umowa ( opłacona i w Eventurze cesją przeniesiona na Hasiora )

21. mick - umowa
22. wuran
23. sebalos - umowa
24. radekc1991
25. pride 

26. coma

27. durzy

28. meme174

29. czaro73

30. slava

31. Tomek B.

32. bouli

33. Tomasz eS

Do kolegi wuran dziś zostanie wysłana umowa.
Edytowane przez milupa
  • Like 1

Tak więc koledzy lokalizowani od poz. 24 mogą mieć jeszcze nadzieję. Nie dziwcie się Remkowi, w ubiegłym roku nie było dość chętnych, więc po co organizować wyjazd dla większej liczby osób. Super, że mamy nadwyżkę, oby tak zakończył się proces rekrutacji.  :) A generalnie, więcej luzu i spokojniej.

Piotrek, myślę, że wszyscy zainteresowani wiedzą, co i jak, więc możesz śmiało zmienić Karola na Hasiora, fakty dokonały się. 

• Like 2