fafka90 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 na caly weekend:) znajomy mieszka w Pruszczu,jadę w odwiedziny i wędkowanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 zatem polamania!! Daj znac jak polowiles.PozdrawiamW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Na MW lipa podobno, same siurki. Za ciepło było. Choć od kilku dni zimno w nocy i nad ranem, to zandery w końcu zaczną żreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 u mnie też słabo,plywałem w niedziele woda 15 stopni,jeszcze nie ruszyło się,a Martwa będe atakował w listopadzie,może ktoś wie gdzie mozna wypożyczyć łódz na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jeśli o Martwą Wisłe chodzi to łódź możesz wypożyczyć w Przystani w Wiślince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Na MW lipa podobno, same siurki. Za ciepło było. Choć od kilku dni zimno w nocy i nad ranem, to zandery w końcu zaczną żreć w poniedzialek woda miala 16,5 stopnia Tylko sie kapac Edytowane 8 Października 2015 przez Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Wiktor, dobrze wiesz ze na MW to i tak za ciepło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Wiktor, dobrze wiesz ze na MW to i tak za ciepło w zeszlym roku najlepszy dzien mialem jak woda miala 0,5 stopnia wiec niech sie jeszcze lekko ochlodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zalew wiślany przynajmniej dla mnie to porażka. Byłem ostatni tydzień sierpnia w Piaskach. Pływaliśmy pontonem kilka razy, nawet na druga stronę zalewu. Bez kontaktu z rybą. W wodzie sieć na sieci siecią pogania, że trudno przepłynąć. Pływanie to slalom miedzy bojkami. W wodzie tylko można znaleźć pozostałości po rybakach w postaci łebów łososi. Nawet na echu ryb nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 w zeszlym roku najlepszy dzien mialem jak woda miala 0,5 stopnia wiec niech sie jeszcze lekko ochlodzi Przy takiej ilości szczochów wlewanych w Martwą Wisłe to całkiem niezła temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 W wodzie tylko można znaleźć pozostałości po rybakach w postaci łebów łososi. Nawet na echu ryb nie widać.Dobrze ze łososie występują tam w jakiejkolwiek formie ......popłakałem się...dzięki Przy takiej ilości szczochów wlewanych w Martwą Wisłę to całkiem niezła temp. Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 thnx za info ,pozostaje czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warpa81 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jeśli o Martwą Wisłe chodzi to łódź możesz wypożyczyć w Przystani w Wiślince. Witam, ale ile kosztuje wypożyczenie? Martwa Wisłą ciekawa woda, ale w tym roku ponoć posucha. Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) 50 zł łajba + 50 zł silnik spalinowy. paliwo Twoje. Edytowane 12 Października 2015 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warpa81 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dzięki, na pewno skorzystam.pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Koledzy odkopię temat, pytanie jak powyżej tylko ja będę w Krynicy Morskiej cały grudzień.Spiningował ktoś w tym okresie? może trotka w morzu?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) No i masz ci los, widocznie Krynica Morska jest atrakcyjna tylko latem Sorry za post pod postem. Edytowane 21 Listopada 2015 przez Gromadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie ta pora roku chyba że trafi się flauta to płyń na drugą stronę zalewu bo z brzegu jesienią nic nie złowisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam, czy łowił ktoś w Krynicy trotki lub belony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ja łowiłem belony w zeszlym roku. Teraz też pewno są, nawet nieźle brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Byłem w weekend - belony też były, a wèdkarzy zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Odkopię Da się podłubać okonki w porcie lub okolicy, jakie są zasady łowienie w Krynicy Morskiej? Będę tam kilka dni pod koniec lipca, a jestem zielony w tym temacie. W necie też mało wiadomości odnośnie łowienia na zalewie w Krynicy. Znalazłem tylko, że opłata to 7zł za tygodniowy okres połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Powiem tak, okonie sa. Wszystko zalezy od dnia i godziny. Dodatkowo o tej porze roku nocne zasiadki potrafia dac ladne wegorze i okonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Idź do mariny w Krynicy i na samym końcu po lewej stronie od bosmanatu masz fajne miejsca- kamyków dużo, nawet głęboko. Sandacz podchodzi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Odkopuje trochę temat. W sierpniu, w zależności od pogody, planujemy rozegrać klubowe zawody na Zalewie. Macie jakieś ciekawe spostrzeżenia co do sposobów i technik ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi