vojtas Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam mam w planach zakupienia tego modelu do połowów boleni w dużych rzekach,wobki którymi łowie to przedział 6-20g,czy ktoś może posiada taką wędke i jest w stanie mi powiedzieć coś o niej?w sklepie tym machałem ale to nieto samo,dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Jeżeli nie jest to wklejka, to jest to pewnie taki sam model jak stary dobry TD 2.75 / 7-21g którego miałem i niestety za grosze się kiedyś pozbylem. Jeżeli rzeczywiście to jest to, to kijek godny polecenia, pod bolki powinien fajnie posłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Niejest to wklejka dla tego się nim zainteresowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Posiadam starszego chyba bo ma 2,7 4- 21g w opisie i jestem mega zadowolony.Daje rade juz z niewielkimi przynetami pod okonia ale równiez z sporymi gumkami pod szczupaka.Jak to podobny kijek to szczerze polecam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Moim boleniowym kijem jest TD 2,95m 10-28 grama o akcji fast. Ten model o którym pisałeś ma akcję x-fast i obawiam się, że pod plecionką może być zbyt sztywny na bolenia, więc raczej szukałbym czegoś w akcji fast....Pozdrawiam Edytowane 7 Października 2015 przez Drabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Na bolki stosuje żyłke 0,20mm więc mysle że bedzie odpowieio,jak narazie łowie Milleniumem Super Fastem w zestawie z żyłką i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiaze00 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witam serdecznie wszystkich zastanawiam sie nad kijem wymienionym w tytule moze ktos mial ? Ma ? I moze podzielic sie opinia - dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi