woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Swoje propozycje, ukończone lub w trakcie pracy, można pokazywać we własnych wątkach. Można również (a nawet, jeśli ktoś chce pokazać, należy) - tutaj Zapraszam również wszystkich chętnych, którzy nie posiadają własnych wątków autorskich, do prezentacji swoich prac.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Się robią Panie Januszu...powoli... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 A ja pojade nietypowo Będzie płoteczka ze sterem , zobaczymy czy pstrągi zagustują 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 A ja pojade nietypowo Będzie płoteczka ze sterem , zobaczymy czy pstrągi zagustują Jak pomalujesz na strzebelkę to na pewno . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jak pomalujesz na strzebelkę to na pewno .Podrzuć jakieś foto na wzór :-D Napewno do zrobienia , lepiej w tematyke sie wpasuje :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Postanowiłem zrobić trzy przynęty. Oczywiście woblery Pierwszy z nich, 7 cm, wąski w talii, niewysoki. Powinien być o niewielkiej pływalności, praca mieszana troszkę ogona, troszkę lusterka. W tym jednak wypadku nie praca woblera będzie najważniejsza, tylko wygląd A wygląd jeszcze się troszkę zmieni. Teraz jest tak: 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 No Janusz kochane piórka Ale nie trzymaj nas w napięciu do samego końca. jak w filmie u Hitchcocka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Czadowy ten.. eee.. piorak Wszystkie kaczki sie na niego rzuca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Po dodaniu płetw piersiowych prezentuje się następująco 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Trzeba szykować PLN na licytację 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Taki secik ode mnie powędruje na konkurs Zdjęcia i praca na filmikach. 1. Żaba 2. Pstrągowy pomazaniec 3. Jedna lub dwie uklejki pod czeburaszkę 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Zaczęło się tak... Zaczyna się wyjaśniać, co "twórca" miał na myśli;) Chwilę trzeba było odsapnąć I jak rozkręciłem się z jednym i z drugim:), to powstała taka bardzo limitowana seria.Dla taty jeden smużak, dla mamy drugi a dla dziecka to największe, bo bez kotwic. Kontynuacja zwierzątek przynajmniej raz w roku.Te są w drodze. pzdr., jaceengościnnie:) 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Konkursowy Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Moja przynęta konkursowa: Ragnar7 cm - 9,2g - pływający Więcej o przynęcie w Woblery Kathirhttp://jerkbait.pl/topic/26764-woblery-kathir/?p=1768604 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nowy sezon Vikingow dopiero w 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Skorzystam z tego zacnego wątku do przedstawienia propozycji konkursowej. Nic wielkiego, raptem 5cm, pomalowane zgodnie z osobistymi upodobaniami. A więc: Gesso do podobrazi, perła do ozdobnego dekorowania drewna, akwarele. Techniki malowania - gąbka i pędzel. Edytowane 11 Listopada 2015 przez joker 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Również i ja umieszczę się i tutaj, korzystając z takowej możliwości Owady nabierają sił do długiego lotu, by dołączyć do roju, które szybko dotarły do celu. W moim wątku prezentowałem je tuż po wykonaniu malowania, są gotowe do uzbrojenia, mogłyby już lecieć lecz muszą zabrać ze sobą jeszcze dwie rybki - woblerki: pstrążka potokowego i strzebelkę potokową, a te nabierają skórki, (nakładanie warstw lakieru) 1. świerszcz zielony 3,5 cm 1,45 g pływający2. konik polny 3,8 cm 1,7 g pływający3. chrabąszcz majowy 3,1 cm 1,5 g pływający4. pstrąg potokowy 7 cm 3,7 g pływający5. strzebla potokowa 7 cm 3,7 g pływający 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja jutro wysyłam paczuche Ciekawe czy pstrągom też płoteczki smakują będą jeszcze 3 niespodzianki niestety czarna farba mi się skończyła i musiałem się ratować inna na brzbiecie :/ 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 radekc1991 - Piękna płoteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Gry hazardowe publicznie zakazane ! lecz ja podbijam stawkę i dorzucam do wszystkich pozostałych Prezentowane poniżej przesłane zostaną wraz ze wcześniej przedstawianymi Edytowane 15 Listopada 2015 przez Harjer 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Gry hazardowe publicznie zakazane ! lecz ja podbijam stawkę i dołączam do wszystkich pozostałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dzięki uczestnictwu w konkursie na portalu naklenie.pl podciągnąłem się w struganiu przynęt.Nie ukrywam, że wiele razy podglądałem robótki tutejszych rękodzielników i wzorowałem się nimi.Zestaw uzbierał się z całego konkursu i postanowiłem go przesłać.Jeżeli komuś przypadnie do gustu, to zapraszam do wydania kilku złotych. Będzie mi miło, jak znajdzie nabywcę.Żeby nie było, że to wersje na Rio de Janeiro i mają wytrzymać jeden pokaz.W sprawnych rękach mogą przynieść wiele emocji wędkarskich.Przedstawiam zdjęcia i filmy z pracą przynęt.Udanych łowów na licytacji pzdr., jaceenGościnnie:) 1. Mrówka oskrzydlona. 2. Widelnica. 3. Chrabąszcz majowy. 4. Żaba. 5. Ukleja. 6. Kleń. Całość wygląda tak: PS7. Do tego zestawu dorzucę jeszcze osę 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dzisiaj wysyłam ale jeszcze się pochwalę Premiera nowej serii Eluskowych wahadłówek Szczęśliwy ten do kogo trafią 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 @Eluśka wyglądają jak z bajki. Ps. Ktoś będzie szczęśliwy ☺ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 jaceen, dla mnie widelnica wymiata. Eluska - wahadełka cud miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi