warpa81 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Co myślicie o kiju dragon mystery xt zander 225 10-40g. Chodzi mi o opinie ponieważ brak jest jakichkolwiek informacji na temat tej wędki. Kij posiada wymienne szczytówki, które z opinii użytkowników często pękają, przy nie odpowiednim użytkowaniu kija, chodzi o pobieranie ryby, odwieszaniu przynęty na jednej z przelotek itp.Kij pod sandacza, woda Zalew Wiślany. Edytowane 9 Października 2015 przez warpa81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Kij OK chociaż wymienne szczytówki faktycznie pękają przy chwili nieuwagi Bardzo sztywny ma spory zapas mocy. Nie mniej jednak u mnie zachodzi kurzem ponieważ nie przemawiało do mnie łowienie na szczytówki o sztywności rozgotowanego makaronu... wolę tradycyjne kije ale to kwestia osobistych preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warpa81 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) ... Edytowane 11 Października 2015 przez warpa81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warpa81 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wędka idzie pod młotek.poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warpa81 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Proszę o zamknięcie tematu.pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi