grunwald1980 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Koledzy pisza wiersze w zaciszu domowym?Moze ktos cos zapoda Tematyka luzna chociaz wedkarska mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Nie wiem czy kacik, ale kacyk po poetycki czasem miewałem ( w zależności ilu poetów było na imprezie) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ja sam to raczej nie piszę takich utworów ale kolega, właścicel innego forum wędkarskiego, stworzył kiedyś piękny wiersz na cześć dwóch wielkich pisarzy, pozwolę sobie zacytować;"Umberto Eco zajeb..ał mleko...a Mrożek- twarożek." Bysior 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ja wierszy nie piszę, czasami wpadnę na pomysł jakiegoś limeryka,a że limeryk może być sprośny albo kiepski, to są jakie są: Limeryk BorowyPewien pstrąg z Borowego Jarumiał ciąg tarłowy do dalekiego ruczajuchuć go prowadziła wielka i gorącaa on zwany był- Wielkich Tam Pogromcalecz nie wytrzymał, od ich nadmiaru albo Limeryk drawlski Pewien drwal ze wsi Marczówmiał ochotę na seks wśród karczówZdobył jedyną, zrobił kolacjemiał romantyczny plan na tą operacjelecz ona nie była skora do harców. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jeśli ktoś ma w życiu pecha oraz zmartwień kupę może złamać rękę podcierając dupę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ooo, się kolega zaprezentował... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 dodam jeszcze coś Limeryk naturalny 2000 Pewien Marcinek ze wsi Barcinekpoznał w rezerwacie swoją dziewczynęchciał się ożenić, jak Bóg przykazałale on rzadko przestrzegał przykazańdlatego zdradził swą konkubinę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 To błysnę radosnom tfurczościom:Oda do PeZetWu W poranek ten mglistynabija dwie glistyna haczyk. Pytacie, kto takikatuje robakii po co? Gumofilc? Nie, wędkarz.Ta mina nietęga."Coś bierze?" I choć w to nie wierzęzapewniał mnie szczerze:"Ni ch..a." "Bo widzisz Pan."Rzecze"Nad tą wodą piecze sprawuje PZW i z zarządu ch..e.Tu sieci stawiają, rybacy pływają."Spytałem: Co z tego? "Bo Panie kolego, tarliska, ten, tego, pilnują. Siatami." I tu rzeczywistość brutalnie nam wkraczaz butami. Ryb nie ma. I kwita.Bo wyszły z tej wody skrzynkami. "I nie jest tu winien ni zarząd, ni rybak,lecz wędkarz." To zaś stanowisko,tak mądre to wszystko wygłosił mąż nam zasłużonychoć niedocenionyPan rzecznik. Zaklaszczmy więc w ręcetym Panom w podzięceza troskę. Za ryb wody pełne,kontrole uprzejme,rzetelność. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Hahaha, zaraz zostanie zamkniety i kacik z 'poezja', traci rybakiem ???? Zreszta szkoda niewielka, Herbertami jakos nie obrodzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Hahaha, zaraz zostanie zamkniety i kacik z 'poezja', traci rybakiem Zreszta szkoda niewielka, Herbertami jakos nie obrodzilo...Ameryki waćpan nie odkryłeś Ale skrzydeł nie dam sobie podciąć, machnę kolejny poemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Bez urazy, to nie atak na poete, ten rybak mnie rozbawil ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Moczę nogi w słonej wodziebrowar cieknie mi po brodzieLaski dobrze robią lodazajebista jest pogodado okoła las choinekto jest k...a wypoczynek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Bez urazy, to nie atak na poete, ten rybak mnie rozbawil Rybacy są przyszłością związku wędkarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi