Skocz do zawartości

"Wyprzedaż skarbów" u Antilag proszę o kontakt.

TAJMIEN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce z góry przepraszam. Mam jednak powód.

Trochę ponad miesiąc temu wymieniony w tytule użytkownik wystawił na sprzedaż na jerku kilka przedmiotów między innymi Saltige Game i Turnamenta Force. Wiem że jakieś osoby u niego kupowały, niestety wątek został usunięty. Proszę o kontakt na priv osoby, które dokonały transakcji z Antilag oraz osoby, które znają jegomościa i chciałyby pomóc w pozytywnym zakończeniu transakcji bądź też osoby które zostały tak jak ja oszukane na sporą sumę pieniędzy i chciałyby owe pieniądze odzyskać.

pozdrawiam

• Like 1

Ja chciałem kupić od ww. kolegi wędkę ale rzekomo była już kolejka (w której nie byłem na pierwszym miejscu) i do transakcji nie doszło. Od 22 września też się kontakt urwał i kolega nie odpisał na moje pytanie w przedmiotowej sprawie. A jak widać na profilu od od 24 września chyba brak logowania.

Ja taz kilka razy przeprowadzalem z kolega tranzakcje i zawsze wszystko na najwyższym poziomie się to odbywało.

Wiec może faktycznie praca gdzies go trzyma bo wiem ze pracuje w rozjazdach.

Oby wszystko zakończyło się ok

Spróbuję się skontaktować z jego znajomym może cos podpowie.

Edytowane przez kondzio 77

rozmawiałem z Łukaszem, twierdzi że Kolega Tajmień nie odebrał przesyłki z poczty także może wstrzymajmy się z osądami i dochodzeniem aż wróci z pracy i sam opiszę

pozdrawiam.

Na moje liczne prośby o dowód nadania w końcu odpowiedział że zgubił

Gdybym miał co odebrać to bym odebrał.

Ja nie otrzymałem żadnego awiza

Trochę mnie uspokoił gdy powiedział że odda pieniądze, nawet już powiedział że wpłacił na poczcie. Gdy wysłałem prośbę o dowód wpłaty kontakt się urwał. Rzekomo wpłacił w poniedziałek. Dziś jest piątek a wpłaty dalej nie ma.

Mnie na Gratce .pl   koleś oszukał na tysiaka ,po 2 tyg . zaniosłem do prokuratury skany maili i kopie przelewu . Po jakimś czasie miałem wezwanie do sądu żeby opisać sprawę a za pół roku dostałem pismo czy sąd ma mnie informować o każdorazowym wyjściu osadzonego na przepustkę .Pieniędzy nie odzyskałem ponieważ bym musiał mu wytoczyć odrębny proces cywilny . Dziwne to polskie prawo ale chociaż satysfakcja pozostała . Dodam tylko że w moim przypadku od razu po wpłacie kontakt się urwał .