Jarek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam! Poszukuję porządnych haków do odlewania główek jigowych. Można gdzieś takie dostać te różne typy eagle claw dostępne na allegro można palcem rozgiąć niestety. Mam formy do-it w któych odlewam główki na koguty więc czemu nie zaoszczędzić w odlewaniu główek do gum. Zna ktoś może jakieś sprawdzone źródło??PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZz Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam!!Sam użyłem haków marki GAMAKATSU zakupionych w sklepie wędkarskim w mojej okolicy rozmiaru 2/0 . Spisują się rewelacyjnie, oczywiście po małych przygięciach i prostowaniach...Jedyny mankament jak dla mnie to barwa czerwona..Pozdrawiam Adrian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi