szymi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam,mam zapytanko,wpadł mi w oko twin power4000 i jest to jakas wersja (SHIP)z98r wersja z 11bb,i tylko na rynek japan,z przełożeniem 6,0-1 tak przynajmniej chlop go opisuje.ktos wie wiecej moze co na temat tego młynka,czy jest to moze cos wczesniejszego od TP-F i czy równie mocnego,szukałem w arch,ale na temat tej wersji nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukiet Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam posiadam właśnie takiego TP z 99r też z Japonii wersja Ship ale aż 11 łożysk to w nim niema i przełożenie mojego to trochę mniej jak piszesz. Co do wersji ship to pewny nie jestem i raczej się tym nie interesowałem ale może to jakaś słonowodna wersja ? Ogólnie bardzo solidny i płynnie pracujący sprzęt na pewno godny polecenia ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 wersja o której mowa to morska wersja starej poczciwej eF-ki ma wieksze przeł.one były stosowane tez do szybkiego jiggowania,i w miare szybkiego wyciagniecia przynęty z dyzej głebokosci. godny jest polecenia rama,rotor i szpula to samo co F czy ship na rynek japan .bo były tez takie na rynek Japan ale miały składana przetykana rączkę przez korpus.natomiast te własnie z wyższym przeł.miały wkręcane na gwint. niemiały tez szpul zapasowych jak było to w F na eutopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ten kołowrotek jest wyśmienitej jakości. Takowe modele na rynku wtórnym w Japonii osiągają dosyć wysokie ceny, a tu jeszcze gość sprzedaje nówkę...to na pewno okazja. Wersja H ma ciemne dodatki i dupkę w porównaniu do zwykłych odpoiwiedników, ma wkręcana korbkę jak ktoś pisał. Bierz jeśli kasa jest będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kasa jest ale młynka juz niema szlag by trafił,aby gorzej sie nie wyrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Te stare TP to znakomite mlynki. Mam taki jeden - nie tak kolekcjonerski jak ten z postu, ale zwykle F, z XX wieku , dostaje co rok w dupe na Wisle i jest tak grzeczny, ze serwisant chcial go niedawno ode mnie odkupic.Jak Ci sie jeszcze trafi, bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Tak to ten z linku,wysłałem wiad moze jednak sie uda, <_< a jest jeszcze jeden na all..TP4000 HG, to tak dla własnej wiad w razie bym nie kupił ,bo ten TP tez jest o duzym przełozeniu i sporo cięższy jest,a czu tez tak mocny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ale ten HG to całkiem inny model, on ma korpus od 5000 a rotor i szpule od 4000, dlatego jego waga jest wysoka. To kręcioł do orki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Strasznie fajne są starsze kołowrotki. Tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam kolego@ENDI i własnie to ja mam nadzieje ze sie dogadamy z tym młynkiem,tak jak rozmawialismy,pozdrawiam szymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zukiet Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Kolego nigdzie nie napisałem że twój TP ma właśnie mniej łożysk bo nie miałem tej wersji w rękach . Mój (super ship) ma właśnie 6 kulkowych + jednokierunkowe a ja go wzbogaciłem i jedno w miejsce tulejki także razem mam teraz wszystkich 8.Dla mnie ten kręciołek i tak to super maszynka którą polecam każdemu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi