David2k14 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Siemka! Ma ktos z was Tt Zandera 240cm? Sztywna jest? Co byscie wybrali? Nihonto TT czy Inazuma Flash Zander? - szczupak na małą, nizinna rzeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Już wielokrotnie na forum było pisane o Nihonto TT. Sam też co nieco naskrobałem. Całkiem inna sztywność i szybkość jak Inazumy. To prędzej mocne okoniowe wędki niż sandaczowe za jakie się u nas uważa tylko xfasty. Choć akurat Nihonto 198cm 15gr 1sec jest dla odmiany szybkim kijkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2015 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ... Witam...Jaka gramatura cię interesuje.Mam Inazumę Flash Perch 260 cm,cw 20g rękojeść pianka Eva na cienkim blanku.Kij bardzo szybki i sztywny nie lata jak krowi ogon, szybkie wygaszanie. Co do rękojeści z pianki dla mnie zbyt mały komfort trzymania, szybko można, ukręcić piankę, przykręcając kołowrotek.Bardzo fajne kije za nie dużą kasę myślę, że nie będzie się dużo różnił od Flash ZanderaPolecam lepiej korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Flash Perch to wklejanki. Tak, szybsze kije niż NIhonto TT, nie tak szybkie jak Inazuma Zander. No i inna praca pod obciążeniem ze względu na konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ... Witam... Jaka gramatura cię interesuje.Mam Inazumę Flash Perch 260 cm,cw 20g rękojeść pianka Eva na cienkim blanku.Kij bardzo szybki i sztywny nie lata jak krowi ogon, szybkie wygaszanie. Co do rękojeści z pianki dla mnie zbyt mały komfort trzymania, szybko można, ukręcić piankę, przykręcając kołowrotek.Bardzo fajne kije za nie dużą kasę myślę, że nie będzie się dużo różnił od Flash ZanderaPolecam lepiej korek.Nowsze kije nie maja już tego problemu. A co do tego korka a dokładnie taśmy broń Boże.. Jeszcze gorszę niż ta pianka. A ta rękojeść z EVA łatwiejsza do wymiany w pracowni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2015 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Plastik jest na przodzie, druga połowa to sama pianka.Łapiąc, tylko za końcówkę od razu ukręcamy.Skleiłem, kropelką na razie trzyma, ale pęknięcie widać. Edytowane 11 Października 2015 przez Marcin2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Półtora roku intensywnie łowiłem inazumą w piance i mimo częstego odkręcania kołowrotka problemu z pękająca pianką nie miałem...moim zdaniem trzeba mieć wyczucie przy dokręcaniu czegokolwiek...nawet śrubę ukręcić można... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Lowie inazuma flash zander 198 do 22 g i muszę powiedzieć za te pieniądze nie ma chyba fajniejszej wędki osobiście posiadam wersje z korkiem i pomimo intensywnego używania owego wędziska trzyma się super .Cóż nie jest to moze wędka z pracowni , ale widuje ja rownież u bardziej doświadczonych kolegów leżąca na stojaku łódki wsród kiji za 1000 zł cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi