SzymonSkrzypek Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Cześć wszystkim , chciałbym się zapytać czy warto kupić owe młynki . Mam wytypowane trzy . 1. Daiwa caldia 3000 , bardzo mało używana za 599 złotych2. Shimano rarenium 4000 fa . Podpięty był do matchówki . Nie napracowal się . Jest za 520 złotych3. Daiwa emblem x2500ia za 360 złotych . Wszystkie łożyska ma wymienione na nowe . Który z tych trzech najbardziej się opłaca ? . Proszę o radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Caldia cieżko to zepsuć a kiedyś staraliśmy się łącznie ze spławieniem na krze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jaki spinning ??? ciężko ??? lekko ??? itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Używane z olx-ów itp. to zabawa dla lubiących emocje , ale kto nie ryzykuje ten nie pije ... jabola także za zakładany budżet ( 600 zł max) zastanowił bym się nad dwiema opcjami.1. Kupno nowego kołowrotka starszego rocznikiem jak Emblem tylko, że nówka czy jakieś Shimano Ultegra , Biomek (może zostanie kilka złotówek w kieszeni )...2. Kupno dwóch kołowrotków typu RedArc + Slammer i już za 600 zł masz komplet na każdą okazjęUżywki tylko z pewnego źródła ... Edytowane 12 Października 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonSkrzypek Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Są to używki z allegro , a spinning to Odrzański opad na Max głowkach 17 gram i gumach 13 cm . Spinning to Dragon guide select 260/7-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Rozważasz Rarenium 4000FA w używce za 520zł, a nowego 4000FB od kolegi z forum za 580zł z pełną gwarancją nie? Magia legendy FA? Pytam z ciekawości. Edytowane 13 Października 2015 przez michaex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 kupuj tylko z pewnych rąk,przejechałem się na tym,a najlepiej nowy krecioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 dakladnie tak jak napisal przedmowca najlepiej nowe naprawde b.ciezko o fajny uzywany kreciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Kup nowy a będzie Ci służył lata , stare to dobre jest wino, zauważ iż prawie każdy pisze ( nie napracował się młynek użyty 10 razy nad wodą ) to jest jedna WIELKA ŚCIEMA i tyle w temacie zrobisz jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 kupiłem kij z allegro,połasiłem się aby było taniej,przyszedł w stanie słabym,cały odremontowałem,oczywiście płaciłem za robocizne,przesyłki,nerwy i wyszedł tyle co nowy:) a sprzedawca zapewniał mnie że ideal,człowiek uczy się na błedach ja juz raczej go nie popełnie:) przemyśl sobie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 nowe to bezpieczne wyjście, starsze za to jak dobrze trafisz, są tańsze i prawie wieczne - np. kanciaki daiwy... dogaduj się ze sprzedającym o możliwość zwrotu po sprawdzeniu, to realne, zwłaszcza na forum, często też na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonSkrzypek Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Chyba jednak pójdę do stacjonarnego sklepu . A jaki kreciol byście polecili do średniego opadu w Odrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi