Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Nacjonalistyczna duma nie pozwala mi się nie pochwalić że Polska oficjalnie dołączyła do mapy dystrybutorów koncernu Olympic Zajmując dumne miejsce między innymi wśród Niemiec, Hiszpani, Grecji i Włoch... http://www.olympic-co-ltd.jp/en/agentmap/map_japan.html Nawet w Europie nas umieścili Kolejnym planem jest stworzenie wędki dedykowanej tylko na nasz rynek. Tak jak ma np. Ukraina Jakieś pomysły jakie parametry i jak uzbrojona powinna być wędka dedykowana polskim wędkarzom? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Czuła szpada na sandacze, w spinie, z odpowiednio długim silnikiem, nie tak krótkim jak w kijkach na rynek japoński. Gratuluję umiejscowienia na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Czuła szpada na sandacze, w spinie, z odpowiednio długim silnikiem, nie tak krótkim jak w kijkach na rynek japoński. Gratuluję umiejscowienia na mapie. Ja skłaniam się do takiego modelu oczywiście numerowanego bo to +10 do brań http://www.olympic-co-ltd.jp/enfishing/index.php/VIGORE_LIMITED 1,5mm w szczycie powinno być wystarczająco czułe ale poczekam na więcej odpowiedzi zanim zamówimy 1000szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To fajnie. A co to za koncern wogole, bo nie bardzo wiem wogole o jego istnieniu? Co do wedek to fajnie byloby zobaczyc seryjny i tani odpowiednik kijow na blanku CD Blue Rapid ze starej serii, oraz cos o jakosci Shimano Stella w cenie o jedno zero krotszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To fajnie. A co to za koncern wogole, bo nie bardzo wiem wogole o jego istnieniu? Co do wedek to fajnie byloby zobaczyc seryjny i tani odpowiednik kijow na blanku CD Blue Rapid ze starej serii, oraz cos o jakosci Shimano Stella w cenie o jedno zero krotszej Produkują w Japonii blanki do wędek dla różnych japońskich firm i przy okazji mają swoją markę wędek Graphiteleader. Jeżeli wędka miała by być tania to ile miała by wynosić jej cena detaliczna? Jakie komponenty? Kołowrotka raczej nie wyprodukują, prędzej kij golfowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 uklejówka 4,20 o wadze 50-55gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To już raczej matchówkę do opadingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 uklejówka 4,20 o wadze 50-55gram. No takich nie robią Darku 4,8m i 101g jest robiony ale kto by kupował japońskie baciki Celem jest spinning ale ciekaw jestem preferencji. Jaki uchwyt, przelotki, akcja, długość, moc blanku, ciężar wyrzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi