nudss Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem nowy na forum i nie jestem [jeszcze:)] zbyt rozgarnięty w zagadnieniach wędkarskich.. Wczoraj dostałem w prezencie kołowrotek: Shimano STELLA 4000FD. Kompletnie nie wiem nic na temat tego kołowrotka, bo się nie znam za bardzo na tych sprawach. Mógłby ktoś napisać coś o tym kolowrotku? Może ktoś takiego używa? Nie wiem do jakiego łowienia go użyć. Nie wiem co o tym myśleć, bo tam jest tylko jedna szpula i tam wchodzi 260 metrów żyłki 0.25, a ja do tej pory łowiłem i 100metrów 0.18 mi w zupełności wystarczało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nic tylko pogratulować rodzinki ... i hojnych prezentów . Obecnie to jeden z lepszych młynków, nada się pod sandacze, szczupaki, bolenie a i troć/łosoś mu nie będzie straszny. Super maszynka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 A mi rodzinka z Kanady przywiozła dwa gumisie, które u nas są po 15 zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tym w Canadzie nadal się wydaje,że jak zostawią 20usów to można u nas ohho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi