sebson Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jak w temacie Kupiłem porządne krętliki i agrafki i chciałbym sobie zrobić przypony ale nie mam pojęcia króry kupićProszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 witam,na giełdzie @Psulek ma fuolocarbon 0,77.Mogę polecić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ja do zadań specjalnych używam fluorocarbonu VARIVAS.Masz 100, 140 , 170 Lbs na szpulkach.W Legionowie jest przedstawicielstwo na Polskę, Team-Rapa, polska@varivas.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiraz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Odświeżę nieco temat. Chciałbym zapytać jak należycie skonstruować przypon z fluorocarbonu? Agrafki łączyć węzłem czy za pomocą zacisków? Jak taki przypon połączyć z główną linką? Korzystać z krętlika czy wiązać bezpośrednio do plecionki? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 http://jerkbait.pl/topic/23926-love-bait-moje-przynęty/?p=1980823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Odświeżę nieco temat. Chciałbym zapytać jak należycie skonstruować przypon z fluorocarbonu? Agrafki łączyć węzłem czy za pomocą zacisków? Jak taki przypon połączyć z główną linką? Korzystać z krętlika czy wiązać bezpośrednio do plecionki? Z góry dziękuję za odpowiedzi Jak dla mnie Fluorocarbon 1 mm Daiwa typu F na bank wystarczy, Nie trzeba go tulejkować. Węzeł Centauri wystarczy.1 mm ma 50 kg wytrzymałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiraz Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jak dla mnie Fluorocarbon 1 mm Daiwa typu F na bank wystarczy, Nie trzeba go tulejkować. Węzeł Centauri wystarczy.1 mm ma 50 kg wytrzymałości. Ja już się zaopatrzyłem połowę cieńszy (co za tym idzie - o połowę słabszy). Taka grubość (1 mm) nie zakłóci pracy przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja już się zaopatrzyłem połowę cieńszy (co za tym idzie - o połowę słabszy). Taka grubość (1 mm) nie zakłóci pracy przynęty?Raczej nie. 25 kg to moim zdaniem za mało na sumka. A szczupły raz dwa może odgryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja już się zaopatrzyłem połowę cieńszy (co za tym idzie - o połowę słabszy). Taka grubość (1 mm) nie zakłóci pracy przynęty?Połowę cieńszy to 4 razy słabszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi