PatLove Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Temat rozwiązany, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Mam polecam Abu swarzonkera, nawet miło mnie zaskoczył pracą ( fajnie pracuje pod ryba, super ładowanie przy wyrzucie, nawet da radę niżej niż 30, góra te 110 śmiało ogarnie). ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Pytanie czy na pewno mówimy o tym samym kiju bo svartzonkerow jest/było kilka. Ja pytałem o svartzonker x, taki pomarańczowy, o nim cały czas piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Ja tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Ok, super. To teraz Panowie napiszcie jak z jerkowaniem długością 240cm? bo do tej pory do jerkow używałem kija 183cm i te 240cm wydaje mi się bardzo dużo i nie wiem czy będzie wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Jak chcesz dużo jerkować to zabieraj króciaka, jak sporadycznie to długim też się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Czy dużo? Pewnie pół na pół z łowieniem gumami, dlatego zastanawiam się czy nie lepszy byłby krótszy kij-taki w granicach 220-230cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Czy dużo? Pewnie pół na pół z łowieniem gumami, dlatego zastanawiam się czy nie lepszy byłby krótszy kij-taki w granicach 220-230cm?Nie, kup króciaka za setkę i kijek droższy 2,40-2,60 do gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) Króciak za 100pln? Jakieś propozycje? Edytowane 15 Września 2020 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Na giełdzie Dragony w tej cenie bywają. Sam kupiłem jako zapas. Tutaj masz moje z ABU: http://jerkbait.pl/topic/146071-trzy-wędki-ceny-w-dół-bull-dawg-ugly-stik-custom-graphite-i-abu-vendetta/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Mam Dragona Viper Pro Jerk Cast 35-80g wiec powinien się nadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 I ja mam jakiegoś Dragona 2m do 100 albo 120 g mogę oddać za 60 plus pp. Jak coś to priv. Dłuższa raczej do gum, ale i jerkami daje radę. Choć do jerków mam osobny zestaw nie zawsze chce mi się zabierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Napisałem w temacie "długi cast pod duże gumy", ale wkleje i tu na wszelki:WitamKupiłem W3 powercast 180g, łowie Max 150-160 g i chciałem mieć zapas, ale chyba przesadziłem, kij jest zdecydowanie za mocny i za sztywny dla mnie.Macie jakąś alternatywę o środkowym ugieciu ?moje typy:SG custom predator do 170gSG mpp2 150Abu fantasista 150Moze coś innego, budżet 500-600, tylko gotowceProszę o jakieś info od użytkowników o tych kijach. (realne cw, ugięcie ogólne wrażenia itp ) Może tutaj ktoś coś o tym fantasista powie, byłoby super porównać do powyższego W3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Fantasista idzie do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Nie, kup króciaka za setkę i kijek droższy 2,40-2,60 do gum.Ja mam svarzonkera black series do 90g 234cm. Gumy + czasem jerki. Długość noe przeszkadza mi wcale. A plus taki że nadgarstek mi tak nie siada, bo jerkuje nie pod siebie, a do boku całą reką. Ale co kto lubi, bo krótkie też mam (183 i 200cm) jerkówki jednak nie używam. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Ja mam svarzonkera black series do 90g 234cm. Gumy + czasem jerki. Długość noe przeszkadza mi wcale. A plus taki że nadgarstek mi tak nie siada, bo jerkuje nie pod siebie, a do boku całą reką.Ale co kto lubi, bo krótkie też mam (183 i 200cm) jerkówki jednak nie używam. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu TapatalkaTo się zgadza że można, nawet karpiówką poprowadzisz jerka - tyle że nie zrobisz tego w tempie expresowym bo tylko z nadgarstka tak poprowadzisz. Czasem szczupaki tylko na takie tempo reagują. Krótkim kijem poprowadzisz jerka w jakiej chcesz płaszczyźnie.Ale jak Ci to odpowiada to OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 wczoraj, 09:02lukaszannopol13, on 28 Sept 2020 - 08:49, said: Ja mam svarzonkera black series do 90g 234cm. Gumy + czasem jerki. Długość noe przeszkadza mi wcale. A plus taki że nadgarstek mi tak nie siada, bo jerkuje nie pod siebie, a do boku całą reką.Ale co kto lubi, bo krótkie też mam (183 i 200cm) jerkówki jednak nie używam. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka To się zgadza że można, nawet karpiówką poprowadzisz jerka - tyle że nie zrobisz tego w tempie expresowym bo tylko z nadgarstka tak poprowadzisz. Czasem szczupaki tylko na takie tempo reagują. Krótkim kijem poprowadzisz jerka w jakiej chcesz płaszczyźnie. Ale jak Ci to odpowiada to OK. Jak szybkie to tępo expresowe?Każde jerk będzie się do tego nadawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) wczoraj, 09:02lukaszannopol13, on 28 Sept 2020 - 08:49, said: Ja mam svarzonkera black series do 90g 234cm. Gumy + czasem jerki. Długość noe przeszkadza mi wcale. A plus taki że nadgarstek mi tak nie siada, bo jerkuje nie pod siebie, a do boku całą reką.Ale co kto lubi, bo krótkie też mam (183 i 200cm) jerkówki jednak nie używam. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka To się zgadza że można, nawet karpiówką poprowadzisz jerka - tyle że nie zrobisz tego w tempie expresowym bo tylko z nadgarstka tak poprowadzisz. Czasem szczupaki tylko na takie tempo reagują. Krótkim kijem poprowadzisz jerka w jakiej chcesz płaszczyźnie. Ale jak Ci to odpowiada to OK. Jak szybkie to tępo expresowe?Każde jerk będzie się do tego nadawał?Nie każdy, na pewno buster jerk 15 cm, slider 10/12 i wiele innych. Kilka mocnych szarpnięć z nadgarstka i przerwa. Edytowane 29 Września 2020 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Chłopaki ma ktoś Abu Garcia Hornet Stinger Plus Jerk 2.01m 45-140g i coś o nim może więcej napisać? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 zastaniawiam sie nad zmiana abu svaetaonkera na volatile pike do 90g1.jak z zasaiegiem rzutu ?2.ile ogarnie gora i dolem ten volatileNajciezej chce rzucac 4d pike 105I perch westina savage po 100g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Rzuci, ale nie na pełnym wymachu ( No ale ja siłowo nie ciepam). Być może inni użytkownicy tego wdzięcznego patyka coś dopiszą. Góra z komfortem jak dla mnie to Pig 23 z dozbrojką i lekkim obciążeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 zastaniawiam sie nad zmiana abu svaetaonkera na volatile pike do 90g1.jak z zasaiegiem rzutu ?2.ile ogarnie gora i dolem ten volatileNajciezej chce rzucac 4d pike 105I perch westina savage po 100gPomyśl nad wersja 50-200.kupiłem w promocji i jestem mile zaskoczony, gumy 90g latają aż miło a kijek nie jest sztywną pałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Rzuci, ale nie na pełnym wymachu ( No ale ja siłowo nie ciepam). Być może inni użytkownicy tego wdzięcznego patyka coś dopiszą. Góra z komfortem jak dla mnie to Pig 23 z dozbrojką i lekkim obciążeniem.Pig 23 z dozbrojka i lekkim dociazeniem to bedzie 100g u mnie przynety raczej 40-90 czasami bede przeciazal do 100-105g max .Wiec mysle ze to to czego szukam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 W takim razie dasz radę, nie ma się co zastanawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi