KALI Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam WszystkichTrochę długo zwlekałem z własnym wątkiem,ale w końcu dojrzałem do tej decyzji.Blaszki które robię mają ponad 25-letnią historię. Ja staram się kontynułować pomysły mojego kolegi.W miarę jak mi czas pozwoli postaram się aby ten wątek aktualizować.Tak wyglądały kiedyś , i dziś. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Super Darku że założyłeś swój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Gratuluję podjęcia słusznej decyzji. Bardzo cieszę się Darku, że rozmowy nie poszły na darmo . A wahadłóweczki są godne polecenia. Mam nadzieję, że więcej Twoich cudeniek będziemy mogli tutaj oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Darku, a skąd "LASZCZYKÓWKI" w nazwie wątku? Ciemne Anulki na pstrąga - delikates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Takiego protoplaste to bym z chęcią dołożył do Twoich blaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak to wygląda wielkościowo i wagowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witaj Darku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Darku fajnie, że założyłeś wątek. Blaszki pomimo, że niepozorne, a może właśnie dlatego są pieruńsko skuteczne. Wiele pięknych pstrągów wyjechało na te przynęty. Dla mnie osobiście numer Uno jest miedziana jedyneczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pięknie! Z tygodnia na tydzień staję się coraz większym fanem tej przynęty, więc ten wątek mnie ucieszył. Cieszę się też, że zechciałeś wziąć udział w konkursie. Witaj we własnym wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 świetne są! pomysłowo i niepozornie wyglądające:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak to wygląda wielkościowo i wagowo? Tez podepne sie pod to pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Posiadam blaszki gięte jeszcze przez Pana Lasztala. Były gięte z cienkiej miedzianej i mosiężnej blachy. Pracują pięknie przy najmniejszym uciągu. Jeżeli to ta sama matryca to są to kilerki pstrągowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Mała uwaga : pomysłodawcą i byłym twórcą blaszek robionych przez Darka jest kolega Rysiu Laszczyk ze Starachowic , dlatego blaszki te nazywane są "laszczykówkami". ( nie mylić z innymi producentami) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dzięki Andrzej że mnie wyręczyłeś w odpowiedzi dla Remka. Wahadełka ze zdjęcia mają 32mm i 41 mm. Te mniejsze w zależności od grubości blachy 2,5 lub 3,2 g. Większe od 3,5 do 6,5 g.Może się narażę innym klepaczom i kolekcjonerom ale staram się robić blaszki do łowienia ryb a nie wędkarzy. Błystka jest skuteczna tylko wtedy gdy jest w wodzie a nie leży w pudełku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Takiego protoplaste to bym z chęcią dołożył do Twoich blaszek.Coś tam znajdę dla Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Może się narażę innym klepaczom i kolekcjonerom ale staram się robić blaszki do łowienia ryb a nie wędkarzy.Darku nie bądź taki skromny dla oka też są cacunia. Edytowane 14 Października 2015 przez Rajfel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ładne wahadłówki , czekamy na więcej.Z łownością nie wątpię, miałem okazję połowić i to skutecznie.Ale nie miałem pojęcia czyje to rękodzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Blaszki wybitnie łowne. Nie lubię łowić na wahadełka ale Laszczykówki mają u mnie specjalne miejsce w pudełku bo już niejeden raz dały mi piękne ryby. Dobry, łowny handmade godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 I co tu się nic nie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Darek chwilowo jest mocno zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Jedyne czego mi brakuje to czasu żeby wszystko pogodzić. I to "chwilowo jest mocno zajęty" chyba się przedłuży. Ale postaram się aby wątek nie zaginął. "Jedynka" z ALPAKI, Alga na szczupaki, i obrotówki pstrągowo-okoniowe. Edytowane 26 Października 2015 przez KALI 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witaj Świetnie, że kolejny klepacz dołączył. Po zainteresowaniu tym wątkiem widać, że potrzeba nam więcej żelastwa wszelakiego. Cóż woblery zdominowały ten dział, póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Nie samymi woblerami człowiek żyje...(łowi). Edytowane 28 Października 2015 przez KALI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 W przyszłym sezonie pstrągowym na pewno poświęcę więcej czasu na żelastwo. Tak na marginesie Darku, właśnie przyszły Twoje blaszki, które wysłałeś w podarku na zawody. Dźwięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Sezon na kaczory trwa więc coś dla nich. Marzenka na ospałe rybki i Spiner do szybkiego wyłuskiwania aktywnych szczupaków. Edytowane 13 Listopada 2015 przez KALI 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi