spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Darku KLASA! Dla mniej zorientowanych mógłbyś podać parametry tych cacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ładne to-to, oj ładne. Te spinery w jakim są rozmiarze? Chodzi mi o długość i gramaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Spiner 1,5mm-10g, długość ok.50 mm bez kotwicy.Marzenka 0,8-1-1,2-1,5mm. Waga od 10 do 16g. Ok 65mm. Edytowane 13 Listopada 2015 przez KALI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Gnom 70mm bez kotwicy i 17g wagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Darku,w grudniowym numerze WW ukazał się artykuł o Twoich dziełach (spis treści): http://www.ww.media.pl/?page=Structure&id=3 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Dzięki za info Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Odkopuję z czeluści forum. W dalszym ciągu brak czasu na lepsze fotki, więc wstawiam to co leci do forumowego kolegi. Widzimy się jutro na Rybomanii Łukasz. To tylko część Twojego "cierpliwego" zamówienia. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dzięki Darek - "człowieku z żelaza" Jak zwykle świetne blaszki. Do zobaczenia jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Darku śliczne te wiróweczki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witam. Dawno mnie tu nie było, co nie znaczy że nic nie robię. Dla odświeżenia tematu... rocznik 1979[emoji2] Wysłane z SM-G930FD przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Piękna sprawa ! Jak ja lubię takie rzeczy To może Prezes z jakimiś trociówkami byś ruszył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Konkretny krajowy sprzęt,posłuży zapewne jeszcze bardzo długoooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nawet nie wiedziałem, że masz swoj wątek ???? Tylko co tak mało tutaj zdjęć? Piękne i łowne rękodzieło zasługuje na szersze pokazanie ????Tokareczka na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Adam nie trzeba ruszać. Już od dłuższego czasu są Wysłane z SM-G930FD przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Jedyne czego mi brakuje to czasu żeby wszystko pogodzić. I to "chwilowo jest mocno zajęty" chyba się przedłuży. Ale postaram się aby wątek nie zaginął. "Jedynka" z ALPAKI, Alga na szczupaki, i obrotówki pstrągowo-okoniowe.Muszę Darek się uśmiechnąć o te obrotówki, mam dwie i strach urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 W ten sposób to one nigdy nie będą skuteczne... Wysłane z SM-G930FD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Wahadła najlepsze z najlepszych. Dostałem kilka sztuk od znajomego, łowię na nie okonie, łoją aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 W ten sposób to one nigdy nie będą skuteczne... Wysłane z SM-G930FD przy użyciu Tapatalka Skuteczne są, tylko trzeba zapas naszykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 To nie jest trudne... Telefon do przyjaciela i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Skuteczne są, tylko trzeba zapas naszykować To nie jest trudne... Telefon do przyjaciela i... Piotrek, ja tak zrobiłem i już nie martwię się . Spróbuj to działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Pewnie że się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Piotrek, ja tak zrobiłem i już nie martwię się . Spróbuj to działa .Też tak zrobiłem tylko coś ten przyjaciel osiąga się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Rzekłbym "Uderz w stół...". Mam i ja swoje perełki [emoji41] 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Owadówka w wersji "alpaka". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 piekne te blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi