demowsky Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Te klenióweczki głębiej schodzą bardzo fajnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Te wobki powyzej bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Nowe jaziowe pyrdki. Jak na razie okonie mocno je polubiły a jaźki wraz z klenikami walą w smużaki powieżchniowe ale przyjdzie pora i będą je atakowaćPraca woblerów to szybki dosyć mocny X wraz z delikatnym lusterkiem.Na postoju w leniwym nurcie pięknie pracują Dołączam filmik z pracy maluchów.Niestety jakość nie powala;/ antyrefleks się ulotnił ze szkiełka i lipa...https://youtu.be/-uNEuToPhkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Coś z ostatniej dłubaniny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Coś w innym odcieniu czasu brak ale zawsze coś się podłubie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 mmm posmakowały:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ciekawe Malowane spray'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 nie standardowo aerografem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 fajny efekt wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 dzięki.Dzisiaj byłem sprawdzic na rybach,klenie i krąpie się zaprzyjaźniły z nimi:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Bardzo ladne malowanie kolejna partia widze. Oby tak dalej. Oczy wklejane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Oczy wklejane ale bez oczodołów.Później lakierem pokrywam aby utrwalić.Pare warstw hartzlacka.Nie raz wobler lądował gdzieś w ścianie czy o konstrukcje mostu i kompletnie nic mu nie było.Dla tego wolę drewno bo lepiej absorbuje uderzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Dawno czegoś nie dorzucałem więc trzeba coś dodać Woblerki 6cm kiełbiki pływające.Dwa z nich praca delikatne szybkie X wraz z lustrem, natomiast 3 sztuka płynne X średnie wychylenie. Głównie robione pod klenia,pstrąga,okonia.Nie zdziwię się jeśli zedzik by się skusił.Do tego 3 sztuki małych pływających kijanek kleniowych 2,8cm z drobną szybką pracą.Sądzę iż jaź także się skusi:) filmiki z pracy kiełb praca XY, kiełb praca X oraz kijanka warunki domowe bo lód na rzece:Dhttps://youtu.be/PZjAipIj82o https://youtu.be/OpLwsgAovAg https://youtu.be/uWWmoa7eV8g Edytowane 12 Stycznia 2017 przez woblery L.E. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Fajna praca wobków ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ładne te Twoje maluszki ,starannie wykonane ,zastosowałeś tzw.łowne kolory ,czarnuchy w żółte kropki dawały w ubiegłym roku wiele ładnych rybek.Tych Twoich jeszcze nie mam, ale nic straconego ,zawsze można to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 myślę że w najbliższych 2 tygodniach coś wrzuce na giełde:) narazie organizuje sobie czas z produkcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) coś z ostatniej produkcji:) kleniowo jaziowe oraz nowy projekt sandaczowa 13stka. Zamysł był taki aby był względnie uniwersalny wiec zastosowałem 3 kotwice z możliwością ściągnięcia jednej podbrzusznej z możliwością dociążenia za oczko. Powoduje to głębsze schodzenie woblera oraz redukcji jego pracy która zmienia się w mocniej lusterkową jak i mniejsze wychylenie x. Przy założeniu śruciny 1,8g na 2 oczko w miejsce kotwicy wobler osiąga to co miałem na myśli:) głownie chodziło o to aby móc nim obławiać płytsze jak i głębsze stanowiska. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez woblery L.E. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Pamiętaj tylko, że RAPR dopuszcza max 2 kotwiczki na jednego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Wiem.Dla tego zawsze ją można sciągnąć i dociążyć w to miejsce.Niektórzy wędkarze łowią za granicą a tam niekiedy jest to dopuszczone. Januszu jeszcze odnośnie rapr to wg. zapisu niby jest dozwolone max 3 kotwice... Gdzieś u nas na forum jest taki wątek.Poza tym jeśli ktoś jest nie pewny zawsze może sciagnac lub zadzwonic do psr i się upewnić. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Fajne przejścia kolorów efekt "skropienia" też robi swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Kiedyś było się lakiernikiem:D dzięki. Twoje pridki także ciekawe zwłaszcza te ostatnio dodane:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Do 3 kotwiczkowej sandaczówki dałbym nieco większe kotwiczki....W solidnego wobka wieczorkiem lubi przyładować sumek.....i mnie te sumki z racji rozmiaru kotwiczek spinały się w pierwszych minutach holu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 akura obecnie nie posiadam wiekszych kotwic gdyż jest to projekt pilotażowy.W zasadzie pierwszy raz wykonywałem taką konstrukcję.Ale dziękuje za radę którą napewno wezmę pod uwagę tworząc tego typu woblery.Rozumiem że do 10cm woblerow takze bys dał te większe? Mam w planach zrobic takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ogólnie raczej nie zdarza mi się używać kotwiczek węższych niż szerokość woblera. Jakie rozmiarówki do jakich to nie powiem, bo nie pamiętam rozmiarówek Ale zrobię jakieś poglądowe foto wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi