pisarz Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Może ja wyjaśnię, po prostu niektórzy chcą w prostocie swojego mózgu przebić zwierzęta, bo nawet kot czy pies zagrzebuje swoje g....Jak dla mnie to jedyne logiczne wytłumaczenie, więc jak ktoś czyta a ma coś na sumieniu niech temat dogłębnie przemyśli..Czasami bywam nad dość dużym stawem , znajdującym się w parku . Nigdy nie mogłem zrozumieć , dlaczego nad wodą znajduję śmieci , skoro dosłownie nad samą wodą znajdują się śmietniki , rozstawione co 20-30m .Myślałem ,że to może ludzkie lenistwo i bezmyślność . Teraz dzięki koledze Józkowi rozumiem , dlaczego nie mogłem tego zrozumieć .Oni w ten sposób znaczą swój teren i jak tam wrócą , to czują się jak u siebie w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Może troszkę fioletu i różu??? Oczywiście "bieszczadzkie morze". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Opolskie "morze" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Opolskie "morze"Przepięknie ... złote!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Solina , dwa tygodnie wstecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Solina , dwa tygodnie wstecz.Trudno się nie zgodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Co Ci to przypomina? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Krokodylek wygrzewajacy sie na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Co Ci to przypomina? co_ci_to_przypomina.jpg Ja bym to podłączył pod wydrę wdrapującą się na pieniek...trochę przydepniętą na nosie przez Żubra...zbyt długi... tak podpowiada moja wyobraznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Prosię na ruszcie ??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mnie też to przypomina prosiaka. Będąc w plenerze, czyli nad wodą czasami w śród korzeni i powalonych drzew można dostrzec jakieś zarysy dziwnych zwierząt,lub innych formacji. Bywa, że po zrobieniu zdjęcia, zarysy znikają, lub są bardziej wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Późna jesień nad moim jeziorem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Z "daleka" prawie jak obraz. Ślicznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 ..z ostatniego wypadu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Z cyklu: Historia jednego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jakiś "dostawca" prowadził tu działalność gospodarczą. Zaopatrywał się w "hurtowni" w sprzęt wędkarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Albo tajne i super rybne... ale jednak trudne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 ..z ostatniego wypadu. Piękna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 ..z ostatniego wypadu. Gdzież to? W Polsce chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Się napracował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Gdzież to? W Polsce chyba nie.....a jednak.Nawet dziś tam byłem cały dzionek ,dla mnie najpiękniejsza zaporówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 ..a jednak.Nawet dziś tam byłem cały dzionek ,dla mnie najpiękniejsza zaporówka. Jak na Solinę to za małe "górki". Choć fota podobna do "Baranie Rogi" zrobiona od strony "Drzewo Wisielca" czyli Horodek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Ostatki tegoroczne. "Zima" bieszczadzka 26.12.2015r. W górach pewnie byłoby piękniejsze ale w wodzie też ma swój klimat, zwłaszcza z kijem. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez trout master 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dorzucić troszkę "jesiennej" (końcówka grudnia ) czerwieni???Solińsko- bieszczadzka jak zwykle. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi