Michał Pawłowski Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Tego szkodnika nikomu przedstawiać nie trzeba.. natknąłem się na niego nad wodąZ ciekawostek mijała mnie też kura, zawinięta w plastikowej reklamówce.. ot, przepływała obok mnie jak stałem po pas w wodzie, ale zdjęć już nie robiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgubił go ten apetyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Przynajmniej pstragal jednego zabral ze soba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Tego szkodnika nikomu przedstawiać nie trzeba.. natknąłem się na niego nad wodą Z ciekawostek mijała mnie też kura, zawinięta w plastikowej reklamówce.. ot, przepływała obok mnie jak stałem po pas w wodzie, ale zdjęć już nie robiłem Jaka rzeka (miejsce)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 San, powyżej Leska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wczoraj wybraliśmy się na nasz tajny okoniowy ciurek . Jakieś tam rybki były , ale nie to było istotne . W nocy spadł śnieg . Było dziewiczo biało , lekki mrozik , słońce i ...CISZA . Pięknie . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Coś na ocieplenie klimatu.Kanaryjskie bolenie. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez tom3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Bajeczne widoki. Aż się chce wziąć wędkę i ruszyć w plener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Przed tygodniem na ES złowiłem zerwanego trzy tygodnie wcześniej ES. Napatoczył się jeszcze jakiś bubel. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Przed tygodniem na ES złowiłem zerwanego trzy tygodnie wcześniej ES. Napatoczył się jeszcze jakiś bubel.Wniosek???? Trzeba mieć odpowiednio silny zestaw na "takie okazy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mroźny poranek na ostatnim (chyba) lodzie... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Śliczny poranek. Szczebelek wyżej, żółw chyba zapomniał że jest jeszcze zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Śliczny poranek. Szczebelek wyżej, żółw chyba zapomniał że jest jeszcze zima. dzięki,to żółw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Żółw na oponie ... zimowej. Niby do zimy przygotowany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 To i coś ode mnie z dnia wczorajszego : (lekko przerobione) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 To i coś ode mnie z dnia wczorajszego : (lekko przerobione) Pierwsze ładne. Kolejne ... zepsute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Pierwsze ładne. Kolejne ... zepsute. Co do tego braku ostrości w kolejnych zrobiłem to celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zapomniana tratwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 To i coś ode mnie z dnia wczorajszego : (lekko przerobione) Wg mnie 3 najlepsze Zdarza się że brak ostrości to atut... Coś na ocieplenie klimatu.Kanaryjskie bolenie.Która Kanaryjska jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A może tak senny San? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Świetna Fotka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Która Kanaryjska jeśli to nie tajemnicaEl Castillo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi