Janek Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Co to za cudna rzeczułka Stary?? Nie wiem czy miejscowi mnie nie ukrzyżują jeśli zdradzę co to za rzeką. Jeden z głównych dopływów Wisły. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebson Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Nocka nad wisłą mmmmm..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Narew, zdjęcia niestety z telefonu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jezioro Mielno 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Mielno czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jezioro Boksze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roks Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ciekawość? Czy poranne przywitanie?☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzos76 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Takie tam, z nad wody... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zachody & wschody ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spitek Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Wisła przed snem Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Lipieniec Ładnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Rybki Edytowane 12 Października 2016 przez robert7704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Szkiery 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wróg u bram. I taki tekst do przemyśleń znaleziony nad warszawską Wisłą... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spitek Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Zima dopiero przed nami, a ja już wyglądam wiosny i zerkam przez wizjer, czy nie stuka do drzwi Oczywiście foto sprzed roku, czy dwóch. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) bug w Pratulinie Edytowane 23 Października 2016 przez Michał. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Wenecja szczecinska :-) nie było czasu aby pobawić sie w lepsze zdjęcie :-) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Bieszczadzkie jesienne piękności. ______________ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 A tak wyglądało to samo, ale z "miasta" (balkonu) i lepszego telefonu. Ten to dopiero robi foty. IPhone 5 sie chowa. ???? ????________ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Piekne foty-co to za telefon? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi