trout master Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Samsung Galaxy S 6 EDGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Samsung Galaxy S 6 EDGECyknij mi dziś na wodzie fotkę tym sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) S7 Edge daje jeszcze lepsze foty. Ja mam S6, Żonka S7 Edytowane 30 Października 2016 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Cyknij mi dziś na wodzie fotkę tym sprzętem Żonka K-Pon'a ci cyknie. Oby nie w wannie. Ja nie mam jeszcze takiej zabawki, ale chyba jako aparat bede wiedział na co sie nastawić. Podobno IPhone 6 też trzaska ładne foty (Del Torro przedstawiał) ale czy aż tak cudne jak Samsung. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 iPhone 6s Plus też fajna maszyna do robienia fotek.Może poniższe nie znad wody, ale wstawię dla porównania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 S7 Edge daje jeszcze lepsze foty. Ja mam S6, Żonka S7 Uważaj na żonkę :/ S7 podobno są bombowe! I to w dokładnym słowa znaczeniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Eee to Galaxy Note 7 Więc żona jest bezpieczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ja głupi [emoji1][emoji1] Dzięki za poprawienie [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Fajnie byłoby znaleść ten temat "Najlepsze fotki ze smartphona". Ewent. taki temat założyć, o ile nie istnieje i mielibyśmy porównanie asiorow co do HD w fotografii. __________Jeszcze dwie "zimowe" z S6.Gdybym miał przy połowie głowacicy taką zabawkę ależ pięknie wyszłaby fotka z "Królową Zimy". A tak ....______ Edytowane 30 Października 2016 przez trout master 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Warto też zwrócić uwagę na soniacze...ja mam starą Z1 i fotki robi całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Black River? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Panowie... Byle jaki aparat cyfrowy (w miarę na czasie) zrobi lepsze zdjęcia od telefonu (nawet te po 3 tysie... Wiem bo miałem ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Przesadziłeś w tym uogólnieniu. Wielkość matrycy i firmowa optyka w telefonie rozkłada na łopatki "byle jaki" aparat cyfrowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Panowie... Byle jaki aparat cyfrowy (w miarę na czasie) zrobi lepsze zdjęcia od telefonu (nawet te po 3 tysie... Wiem bo miałem ) ... Na pewno nie Tomku.Jestem pod wrażeniem jakości fotek z komórki (całkiem przeciętna obecnie) a nie używam jej nad wodą tylko dlatego, że jest nieporęczna (nad wodą jestem z reguły sam).Sądzę, że bazę porównawczą aparatów w stosunku do komóry mam całkiem sporą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jedno z Gdańskich jeziorek, nigdy tam nie próbowałem szczęścia z wędką bo woda należy do pzw ale piękna o tej porze roku okolica sprzyja jesiennym spacerom. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Może ktoś by powiedział , że to kiczowata fota ... ale w tym leży jaj urok i moc (i na reszcie dopilnowano horyzontu w poziomie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Podejrzewam , że ten łabędż , jak niejaki jeleń na rykowisku , był tu celowym zamierzeniem . A mi gdzieś linia horyzontu uciekła nieco , ale gdy po deszczach niespokojnych , co to potargały sad , zobaczyłem kawałek niebieskiego na niebie - zaniemówiłem z wrażenia ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Wystarczyło wrzucić tylko to pierwsze. Skromnie, "czysto", klasyczna kompozycja. Ja takie nie przegadane lubię (no i horyzont poziomo w 1/3 kompozycji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dziękuję za radę . Zawsze mam dylematy co wybrać . Poza tym host zabiera dużo z jakości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Bug - Kamieńczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 A dużo krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Tak, było trochę krwi...Choć sieci miały duże oczka to i tak kaleczyły płetwę ogonową Białuch (jest mocno ukrwiona). Edytowane 15 Listopada 2016 przez Flame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ratowaliście je czy ....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Rosjanie odławiali je do Oceanarium w St. Petersburgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi