trout master Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nie ma takiego miejsca na Solinie i Sanie ktorego bym nie poznał. Może być ewent. inne z kraju ale bliźniaczo podobne. Wtedy mogę sie pomylić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Nie ma takiego miejsca na Solinie i Sanie ktorego bym nie poznał.Może być ewent. inne z kraju ale bliźniaczo podobne. Wtedy mogę sie pomylić. Wspomnienie dobrych zim ... A dla kolegi trout master foto zagadka z rodzaju gdzie to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Za mało widać. Troche krzaków, skał prawie wcale, jedna zatoczka. Gdybym miał strzelać to na pewno okolice Olchowca. A dokładniej (ryzykując) to zatoczka "koło leśniczówki" (zjeżdżając do Olchowca) lub ostatnia po prawej stronie zatoczka na cyplu (Olcowiec) przed zakrętem płynąc od wspomnianej wlasnie "leśniczówki". Dokładniej, naprzeciw "jałowców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Przed Jałowcami płynąc w kierunku Rajskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Nie ma takiego miejsca na Solinie i Sanie ktorego bym nie poznał. Może być ewent. inne z kraju ale bliźniaczo podobne. Wtedy mogę sie pomylić. A to miejsce kojarzysz? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Horodek , "Suchy Dąb" Koniec Swata ... Odpowiem za "trout .." bo za proste dla Niego Edytowane 8 Grudnia 2016 przez prezes77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Przed Jałowcami płynąc w kierunku Rajskiego Raczej tak. Jeżeli fotka pstryknięta z brzegu od strony Olchowca. Tam miejsc są podobne a przy wysokiej wodzie mało szczegółów. Santiago Z tego drzewa to skakałem w latach 88-90 na wody aby się ochłodzić w letni skwar. Julka (pustelnika) tam jeszcze nie było .... "na stałe". Budował się dopiero. No to najlepsze sandaczowe miejscówki w całej okazałości. Sandacze muszą niestety dorosnąć bo .... lipa. ___________________ Edytowane 8 Grudnia 2016 przez trout master 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Santiago Z tego drzewa to skakałem w latach 88-90 na wody aby się ochłodzić w letni skwar. Julka (pustelnika) tam jeszcze nie było .... "na stałe". Budował się dopiero. ___________________Jak byłem u Julka to niestety go nie było, a szkoda, bo dużo ludzi mówiło, że fajnie opowiada różne historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Julek nie wiem czy żyje jeszcze. W 1998r (chyba, o ile pamietam) uratowaliśmy mu z kumplami życie bo zima była taka że śniegu po pas i -30st. a on już bez jedzenia tam był. My na ryby (sznureczkiem-jak gęsi) na lód i zabrał sie dziadek z nami do Sanoka. Kanapki i wszystko do jedzenia dostał na drogę bo twierdził że 2tyg. zanim myśmy przyjechali to dostał do wedkarzy jakas pszenice (zanęta na płoć i leszcza) i na tym i jakiś suszonych owocach doczekał naszego przyjazdu. Mówił że sam by sie nie przebił po tym śniegu aby dotrzeć do wypału na Werlasie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Julek nie wiem czy żyje jeszcze. W 1998r (chyba, o ile pamietam) uratowaliśmy mu z kumplami życie bo zima była taka że śniegu po pas i -30st. a on już bez jedzenia tam był. My na ryby (sznureczkiem-jak gęsi) na lód i zabrał sie dziadek z nami do Sanoka. Kanapki i wszystko do jedzenia dostał na drogę bo twierdził że 2tyg. zanim myśmy przyjechali to dostał do wedkarzy jakas pszenice (zanęta na płoć i leszcza) i na tym i jakiś suszonych owocach doczekał naszego przyjazdu. Mówił że sam by sie nie przebił po tym śniegu aby dotrzeć do wypału na Werlasie. Żyje żyje i ma się dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jak żyje to dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jesień, Pomorze, ulubione łowisko!Jeśli już na jerku publikowalem i widzieliscie ...sorry, ale strasznie lubię tę fotkę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Turawa... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wisłok w Rudawce Rymanowskiej. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Rzeka Wieprz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dzisiaj pogoda okrutnie sponiewierała mnie na łódce - deszcz i bardzo silny , zachodni wiatr . Natomiast wczorajszy dzień , obfitujący w leszczowe przyłowy i zapisy na echosondzie przyprawiające o zawrót głowy , pożegnał mnie tak ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Grudniowe widoki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Kol tebe, który to odcinek wieprza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Kol tebe, który to odcinek wieprza ?Sarny, Baranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Piekne rejony, miejscami dziko jak nad bugiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 W oczekiwaniu na styczeń 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Niuch koki i ruszam do dalszych rzutów Bóbr, jesień 2015. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ot wczorajsze widoki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgadza sie. Były takie w Bieszczadach ale mnie nie było nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgadza sie. Były takie w Bieszczadach ale mnie nie było nad wodą. Zdążyłem zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi