mag Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Brawo, brawo, brawo ... jest wszystko co trzeba a nawet więcej Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nie ma za co. To ja dziękuję. Możesz coś napisać o okolicznościach powstania tej fotografii, ustawieniach, sprzęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nie ma za co. To ja dziękuję. Możesz coś napisać o okolicznościach powstania tej fotografii, ustawieniach, sprzęcie?Fotkę "popełniłem" późnym popołudniem nad J.Oblin.Sprzęt to Nikoś d7100+Tamron 70-300 VC+polarek...co do ustawień,to muszę sprawdzić EXIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Trzeba przyznać, że znalazłeś sie w odpowiednim miejscu o właściwym czasie i zrobiłeś co trzeba. Aż się wierzyć nie chce, że miałeś fart utrafić równocześnie takie "okoliczności przyrody! Do tego prostymi środkami uzyskujesz taki efekt. O kwestiach technicznych nie wspominam. Super! Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) ISO-800,F/7,1,1/20S,EV(-0,7)...później to zabawa z wywołaniem pliku RAW,a następnie maskowanie na Warstwach Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez mag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Wcześnie rano... po kliknięciu ,fota powinna być większa Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 No Marek. Toś się uzbroił w oręż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Takimi małymi krokami chciałbym się pochwalić moim okrętem ... ale nie wiem czy nie będzie kryptoreklamy.. Dzięki Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 To nie jest "krypto reklama" tylko "produkt lokowany" ...więc śmiało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Drwęca bardzo przyjemna rzeka :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Toruńska Wisła... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Pilica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Były u fryzjera, obcięli im włosy. photo hostingcertificity.com image hosting 15mbcertificity.com 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Wczorajsze znad Wieprza... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Wczorajsze znad Wieprza... Cudo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jaki obiektyw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jaki obiektyw ?Sigma 10-20mm/3,5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Sigma 10-20mm/3,5I ja używam tego szkła. Fajne.Używałeś do tej fotki filtr polaryzacyjny? (temat innego wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 I ja używam tego szkła. Fajne.Używałeś do tej fotki filtr polaryzacyjny? (temat innego wątku)Tak,polarek niezbędny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Majówka w Bieszczadach 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Boksze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi